Tel: 06-70/639-7777

családállítás, veresegyház

Hollós Izabella vagyok, 3 gyermekes édesanya, a belső kérdéseire folyamatosan válaszokat kereső nő.

Hosszú utat tettem meg addig, amíg eljutottam odáig, hogy én is segítőként, spirituális támogatóként tudjam fogni azok kezét, akik érzik, hogy mélyen, legbelül egy olyan elakadásuk van, melynek feloldásához ők nem elegek.

Három gyermekem édesapjától elváltam, és megtapasztaltam saját bőrömön, hogy mennyire nehéz lelkileg és fizikailag is helyt állni és elfogadni a helyzetet.

Számomra nagyon nagy segítség volt a családállítás ezekben a nehéz időkben, hiszen válaszokat kaptam a rengeteg kérdésre, melyek a fejemben kavarogtak.

A kronobiológia pedig abban segített, hogy megértsem, hogy ki is vagyok, és miért vagyok olyan, amilyen. Ez a módszer a gyerekeimmel való kapcsolatban is óriási segítség nap mint nap, hiszen mindhárom gyerekem teljesen más személyiség, és ahogy nőnek és ahogyan én is növök velük együtt az anyai szerepben, úgy tudom hasznát venni ennek a különleges tudásnak. 

Tudom, hogy édesanyaként, nőként nagyon nehéz a világ által megkapott szerepeknek helytállni, és még nehezebb önmagunkkal is jóban lenni főleg akkor, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szerettük volna.

Anyaként pedig még ott van az a helyzet, amikor esetleg a gyerekünkkel való kapcsolat nem úgy alakul, ahogyan azt elképzeltük magunknak, ha nem olyan, amilyenre vártunk…

De ne felejtsük el, hogy a férfiaknak, apáknak sem egyszerű, hiszen meg kell felelni a generációkon átívelő férfi mintáknak, a társadalmi elvárásoknak. Ha érzékeny vagy, akkor gyengének tartanak, ha elrejted az érzelmeidet, a kapcsolódásaidat veszítheted el… nem egyszerű.

Sok szülő keres meg azzal  gonddal, hogy miért olyan nehéz…, miért kell veszekednie a gyerekével, mert nem csinálja, amit kér…, miért nem tud úgy játszani a gyereke, mint a másé… és még sorolhatnám. Ilyenkor mindenkit megnyugtatok, hogy nem velük és nem a gyerekükkel van a baj, hiszen nincsen senkivel sem baj. Módszereim segítenek abban, hogy megértsük, kik és milyenek vagyunk valójában, hogy nicsen olyan hogy rossz vagy jó, nincsen fekete-fehér. Mindenki egyedi és úgy jó, ahogyan van, ha úgy éli az életetét, ahogyan neki a valódi, születése szerinti karaktere szerint kellene.

Ha csak egyetlen tanácsom lehetne, azt mondanám Neked: ÉLJ SZÍVBŐL! Valójában ebben tudok segíteni, hogy közelebb kerülj ahhoz, ki vagy Te, és mit üzen a szíved.

Ha úgy érzed, hogy válaszokat szeretnél kapni, megtudni, mik az erősségeid, miben vagy egyedi, hogyan lehetsz Te a legjobb Te, méghozzá számokkal igazoltan, akkor keress bátran, segítek egyéni önismereti konzultáció keretében!