Tel: 06-70/639-7777

Hiszem, hogy mindenki élheti azt az életet, melyre született. Módszereim segítenek abban, hogy Te is megtaláld az életed célját, megoldd a téged nyomasztó nehézséget, és megéld az igazi ÉN-ed!

kronobiológia

Kronobiológia

Ismerd meg Magad egy összetett, mindenre kiterjedő módszerrel! Megértést kapsz arról, hogy mennyire sokfélék az emberek, ki miért úgy viselkedik, ahogyan teszi… Szuper módszer, mellyel megoldókulcsot kapsz önmagadhoz, a társadhoz, családodhoz, gyerekedhez, kollégáidhoz.

rajzelemzés

Rajzelemzés

Mit rejt a rajzod, milyen mélyen levő gondolatok foglalkoztatnak. 7 szimbólumos rajzelemzésemmel válaszokat kaphatsz arra, ami a lelked legmélyén bújik meg.

sorsforgatókönyv

Sorsforgatókönyv

Az életünk több szakaszból áll, megmutatom mi a küldetésed, az életfeladatod. Hogyan épülnek egymásra az egyes szakaszok, melyikben mit tanulhatsz meg. Tudod, az élet addig dobálja ugyanazt a feladatot, akár nehézség formájában, amíg ki nem pipálod. Tudd meg, hogy neked mi a sorsod!

családállítás, családfelállítás

Családállítás

A családállítás, családfelállítás módszerével a Szeretet megborult rendjét állítjuk helyre. Az évtizedek óta cipelt, mélyben levő, sokszor a családtagok számára sem ismert nehézségeket megoldjuk, feloldjuk, hogy azt az életet éld, amelyet mindig is szerettél volna.