Tel: 06-70/639-7777

Az életünk során néha megtorpanunk és elgondolkodunk rajta, mi végre születtünk, mi dolgunk van a világban? Mi az a feladat, amit a lelkünk választott? Milyen leckéket kell megtanulnunk ebben az életünkben? Milyen életutat kell bejárnunk ahhoz, hogy tapasztaljunk, jóvá tegyük, feloldjuk, a karmikus és generációs mintáinkat, blokkjainkat.
A sorselemzés utat mutat ebben.

A születési számaink meghatározzák a sorsunkat

Ezzel nem csupán magunknak segítünk. Az elődjeink számára egy újabb megoldóképletet hozunk a generációba. Emiatt születtünk az adott családba. A születésnapunk meghatározza a születési számainkat. A sors kódunk nagy valószínűséggel megmutatja, milyen tapasztalatokkal leszünk gazdagabbak ebben az életünkben.
Ebben a kronobiológiai elemzés is a segítségünkre van.

Ha megismerjük a sérelmeinket meg is gyógyíthatjuk őket

Minél inkább megismerjük a vélt vagy valós sérelmeinket annál könnyebb őket meggyógyítani és annál könnyebb az egyensúlyt megtalálni az életükben. A megoldandó feladatok, amelyek előttünk tornyosulnak, tökéletesen megmutatják az életfeladatainkat. Ha felismerjük, és feloldjuk az ezzel kapcsolatos blokkokat, megváltoztathatjuk az ezzel kapcsolatos nézőpontjainkat is. Az életünkben lévő elakadások, hiányok, nehézségek, ezekhez a blokkokhoz kapcsolódnak. A blokkok megszüntetése lehetőséget kínál arra, hogy felülírjuk az életünk forgatókönyvét. Ezzel olyan jövőt teremthetünk magunknak, amelyet mi magunk tartunk kézben és mi irányítunk.

Feladatok, nehézségek, képességek, tehetségek

A születési számaink energiái szembesítenek minket a feladatainkkal a nehézségeinket és persze megmutatják a tehetségeinket a képességeiket és adottságainkat is, amelyekkel születtünk. A számok bizonyos energia mintázatokat jelölnek. A mögöttük lévő energia a hajtóerőnk, amelyek mögött minden esetben egyéni életutak vannak. A számaink tiszta tükröt tartanak elénk.

Családi örökségeink

Az első közösség ahová érkezünk gyermekként az a családunk. Az, hogy milyen családba születünk és hogy milyen energiákkal azt sohasem véletlen. Mindig azt a családot választjuk, ahol a legtöbbet fejlődhetünk. Innen hozzuk a látásmódunkat, a nézőpontjainkat, a véleményünket a világról és saját magunkról. Itt kapjuk meg az alapokat, és itt válunk azzá, akik most vagyunk.

A család visszajelzéseiből képet alkotunk magunkról

A család, főleg a szüleink visszajelzéseiből megtanuljuk milyenek vagyunk, milyen elvárásaik vannak felénk és mi milyen elvárásokat támaszthatunk feléjük. Kialakul a világképünk és a személyiségünk, és ezeknek a tapasztalatoknak a hatására gyakran elfelejtünk hallgatni a lelkünk szavára. A szülők a mindenhatók, a szavuk szent és megkérdőjelezhetetlen a gyermek szemében. Ez a folyamat nem mindig könnyű. Sokszor érnek minket kudarcok, visszautasítások, hiányok és fájdalmak amíg felnővünk. A környezetünk gyakran tudattalanul hat ránk.

A traumák sebeket ejtenek a lelkünkön

Ahol trauma ért minket az életünk során ott mindig sérülés keletkezik. Az életenergia szabad áramlása blokkolódik. Ezen a módon keletkezik a lelki sérüléseink, valamint a fizikai betegségeink nagy része. Ezeknek a feloldásához családállításon is kérhetünk segítséget.

A sorselemzés megmutatja a feladatainkat

A sors elemzés segítségével megtudhatjuk a sors feladatunkat, ebből pedig kiderül, hogy milyen leckéket kaptunk ebben az életünkben. Ha ezt megismerjük feloldhatjuk a blokkjainkat és helyre kerülhet az önértékelésünk, helyreállhat az önbizalmunk. Ezzel új erőre kapunk és nagyobb lendülettel láthatunk neki a feladataink megoldásához. Extra erőt, bátorságot és bizalmat kapunk az életünkhöz. A sors elemzés megmutatja azokat az ösztönös késztetéseket és belső mozgatórugókat, amelyek mentén működünk.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.