Tel: 06-70/639-7777

A leghatékonyabb problémamegoldó módszer: a családállítás

Vedd a kezedbe a sorsod irányítását!

Mi az a családállítás?

family

A családállítás egy alternatív terápiás megközelítés, amely a családi kapcsolatok rejtett dinamikáinak feltárásával kezeli a stresszt okozó tényezőket.

A családállítás célja a családi rendszerek mögött rejlő rejtett dinamika felfedése. Ez azt jelenti, hogy a problémák gyökere nem mindig az egyén személyiségében vagy gyerekkorában rejlik, hanem olyan érzésekből és viselkedési mintákból származhat, amelyeket a családból, szüleinktől vagy felmenőinktől vettünk át.

A családállítás egy olyan megközelítést kínál, amely segíthet a generációkon át ható problémák kezelésében, és lehetőséget ad a szenvedést okozó családi mintákból való kitörésre.

Feltáró konzultáció

Abban az esetben, ha még nem voltál nálam családállításon, az első állításod előtt egy Feltáró Konzultációval kezdünk. Ez történhet személyesen vagy online is, ahogy Neked kényelmesebb. Elkérem a születési dátumodat, valamint a családtagjaidét: szülők, testvérek, házastárs, gyerekek. A konzultáció során kapsz róluk, és persze Magadról is egy komplett elemzést, melyből kiderül, mely tulajdonságaitok hasonlóak, vagy éppen eltérőek, hol vannak a sarkalatos pontok, ahol nehezen értitek meg egymást, és ennek mi lehet az oka.

Gyakorlatban alkalmazható tippeket kapsz, hogyan tudsz könnyebben kijönni a családoddal, hogy kevesebb legyen a feszültség mondjuk a férjeddel, vagy hatékonyabban tudd terelgetni a gyerekeket. Elfogadást kapsz, Önmagad és a többiek felé is. Ez egyúttal egy feltáró beszélgetés is, beszélünk arról, hogy mit szeretnél változtatni az életeden, vagy éppen hol érzel egy elakadást. Közelebb kerülünk ahhoz, hogy mi legyen pontosan az állítás célja, azaz a megbízás. A rajzelemzés módszerét is segítségül hívom ehhez – a lelked lerajzolt szimbólumokon keresztül megmutatja, mivel foglalkozik éppen, mi az aktuális témánk. Később látni fogod, hogy a Kronobiológia elemzést a családállítás során is használni fogom. Nagyban megkönnyíti és célzottabbá teszi a munkát, ha tudjuk egy szereplőről az alapvető jellemzőit, mozgatórugóit, több óra beszélgetést, „agyalást” spórolunk meg ezzel, sokkal hatékonyabb az így végzett családállítás. Ilyen elemzést akkor is kérhetsz, ha nem szeretnél családállításra jönni: KRONOBIOLÓGIA

Egyéni vagy csoportos családállításra menjek?

A Családállítás több formában történhet: Egyéni, csoportos, vagy páros. Egyéni állításra csak Te jössz, egyedül. Ezt akkor érdemes választanod, ha nem komfortos Neked, ha mások látják, mi van Veled, ha kínosnak érzed a témát, ha a diszkréció elsődleges számodra bármilyen okból. (Csak szólok, hogy egyébként nincs túl ciki, túl kicsi vagy túl nagy probléma, és csoportos állítás esetén sem kell a többiek előtt elmondanod, amit nem akarsz.) Egyéni állításnál Te játszod az összes szerepet, érdemes készülnöd kalória-utánpótlással. Ez a program körülbelül 2 órás, az állítás végén mindig át szoktuk beszélni az élményeket, sőt lehetőség van utánkövetésre is, néhány héttel később.

A Csoportos állítás mindig egy esemény, egy „műsor”, olyan, mintha a fotelben ülve néznéd a nagyképernyős tv-n az életedet 🙂

Nálam kis csoport szokott lenni, 6-7 fő segítőkkel együtt. Kívülről nyílik rálátásod az életed folyamataira, fizikailag nem te dolgozol, hanem a többiek, Te csak figyelsz és engeded, hogy hasson Rád. Ha szeretnél, beállhatsz a saját szerepedbe, sőt, a végén, amikor már mindenki boldog és elégedett, mindig felajánlom ezt a lehetőséget, hogy érezd belülről is az erődet, a minden rendben van állapotát. A Megbízást, vagyis azt, hogy mire állítsunk Neked, már előre megbeszéljük, vagy itt helyben pontosítjuk. Egy csoportos napra 2, maximum 3 állítást szoktam vállalni, és általában 9-kor kezdünk, és délután 3-4 óra körül végzünk. Ha tudsz, gyere egész napra, ne csak a saját állításodra!  A többiek állításában segítőként részt venni azért is jó, mert mindig olyan szerepeket kapunk, olyan érzéseket, problémákat jelenítünk meg, amik a mi életünkben is megoldásra várnak, és bizonyos mértékig oldódnak is ezen a módon.

Családállítás és önismeret
családállítás Veresegyház

Páros állítás úgy néz ki, hogy ketten jöttök, egy számodra bizalmas személlyel, és egymás után 2 állítást csinálunk, melyekben egymás segítői lesztek. Nem kell, hogy ugyanaz legyen az ügy! Tehát, jöhetsz például a pároddal úgy, hogy nem a párkapcsolaton dolgozunk, mert az rendben van, hanem Neked is van egy megoldandó ügyed, és neki is. Meglepően csodálatos felismerések szoktak születni, amikor meglátjuk, mennyire összefonódnak a mintázataink, mennyire tükrei vagyunk egymásnak. Megdöbbentő szembesülni azzal, hogy lehet, hogy ugyanannak a skálának, ugyanannak a minőségnek két eltérő végpontján állunk, az egyikünk a fekete bárány, a másikunk a fehér, és mégis: ami összeköt minket, az a családhoz való hűségünk és szeretetünk. Összesen 4-5 óra egy ilyen esemény, itt tudsz jelentkezni, vagy telefonon: PÁROS CSALÁDÁLLÍTÁS

Szeretnél egy hosszabb tájékoztatót is megnézni, mélyebben belemenni a témába?

Nézd meg a családállítás nyílt nap felvételét!

Ki vagyok én és miért ajánlom neked a családállítást?

Hollós Izabella vagyok, családállító, közgazdász, 3 gyermek édesanyja.

Az Élet Változtató Akadémián szereztem a Családállító Tanúsítványt, 2020-ban. Azóta ez a “főállásom”. Vallom, hogy nem csupán a tapasztalati évek számítanak, hanem az évek sűrűsége: csak a tavalyi évben 150 családállítást vezettem, vegyesen egyéni és csoportos formában.

Ma már az Akadémia önismereti módszereinek oktatója is vagyok, Kronobiológia, Sorsforgatókönyv, Rajzelemzés és Tudatos Teremtés Tanfolyamokat tartok.

Transzparensen dolgozom, fontos számomra, hogy hozzám fordulóként értsd, mi történik, átlátható legyen számodra.

A Családállítás nem egy misztikus-ezoterikus dolog, bár annak idején, még csupán résztvevőként én is azt hittem, hogy ez biztos valami varázslás!

Küldetésem, hogy leromboljam a mítoszokat és félelmeket a családállítással kapcsolatban, ami valójában egy végtelenül egyszerű és logikus megoldó-módszer.

Ha még nem voltál nálam, jelentkezz feltáró konzultációra!

Ha már voltál nálam, akkor egyeztessünk időpontot a családállításhoz!

Ha szeretnél inkább videókat nézni ahol a családállítással kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre válaszolok, akkor kattints és nézd meg!