Tel: 06-70/639-7777Szabadulj meg a hátráltató körülményektől, törd meg a régi mintákat, légy végre az életed magabiztos megteremtője!

10 intenzív alkalom Veresegyházon, folyamatos utánkövetéssel, kapcsolódva

Kis létszámú csoportban, bizalmi körben, csak nőknek!

Szintet lépsz Önismeretben

Családállítással helyreáll a béke és szeretet az életedben

Önbizalom-növelő technikákat sajátítasz el

Vezetett Meditációk a vágyaid manifesztációjáért


Görgess lejjebb, és olvasd el a részletes programot

„Hinni a hihetetlent, látni a láthatatlant, és megteremteni mindazt, amit a többi ember lehetetlennek gondol.”

Egy közös utazásra invitállak Téged. Az út végén ott vár a vágyott, boldog és kiteljesedett életed. 

Szabadság, amire már olyan régen vágytál, csak eddig nem tudtad, hogyan érhetnéd el. A körülmények, gyerekkorod, a traumáid, a családi háttered, az időhiány, az egészségi állapotod megakadályoztak benne. EDDIG.

Itt az idő magad mögött hagyni az elvárásokat, a pénzért való küszködést, az egyenlőtlen, őszintétlen kapcsolatokat. Tapasztald meg a valódi biztonságot, ami belülről fakad, és egy rendíthetetlen belső meggyőződéssé tud válni. Szemben az eddig csak vágyott biztonsággal, amit a körülményekhez való megfelelő alkalmazkodással próbáltál elérni. 

Itt az ideje leszállni a körhintáról, és belépni a valódi életbe! 

Megtapasztalod, hogyan tudsz szívből élni, a szívedre hallgatva dönteni. Megélni az életet, tudatosan úgy alakítani, ahogy az Neked a legjobb. Nem kell többé a körülmények áldozatának lenned! A biztonság, a szeretet és a bőség többé nem csupán hangzatos szavak lesznek, tartalom nélkül. Átélt, megélt, megtapasztalt valósággá válik az, hogy okkal vagy itt, hogy érdemes vagy a szeretetre, hogy megérdemled, hogy bőségben és egészségben élj. Az érzelmek szintjén építünk új valóságot, melyben pont úgy vagy jó, ahogy vagy, és pont így vagy szerethető.

Ez a SZABADULÓKÖR.

10 felejthetetlen nap, ami átalakítja az életedet

SZABADULÓKÖR – Fix Csoportos családállító kör nőknek, 4 hónapon keresztül

1 alkalom Önismeret és Célkitűzés. 8 alkalom csoportos családállítás, melynek során végigvesszük az életed legfontosabb területeit, feltérképezzük, hol van elakadás, blokk, ami meggátol abban, hogy olyan életet élj, amire vágysz. Nemcsak megkeressük az akadályokat, hanem fel is oldjuk azokat, helyreállítjuk a SZERETET RENDJÉT, így olyan változásokat tapasztalsz meg, amikről korábban álmodni sem mertél. Csoportos, páros és egyéni gyakorlatokkal haladunk a cél felé.

Végül a 10. alkalom az összegzés és az ünneplés helye.

Kis csoportban dolgozunk, fix résztvevőkkel, összesen maximum 8 fővel.

Családállítás neked, ÉRTED!

eloszlanak a felhők - családi béke, SIKER, BŐSÉG

célkitűzés: MEGTANULSZ ÖNÁLLÓAN CÉLOKAT ELÉRNI

fix, zárt csoport, TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉG

Önismeret és Önszeretet - FELSŐFOKON

azonnali, boldogító változások!

Részletes tematika

ELSŐ ALKALOM: ÖNISMERET, RAJZELEMZÉS ÉS CÉLKITŰZÉS

Mert mindig elkezdjük valahol. Mindegy, hol tartasz éppen most. Segítek, hogyan légy őszinte Magadhoz.

Rajzelemzéssel kezdünk, ami megmutatja, a lelked mélyén mivel küzdesz, hol tértél le az utadról, mi a legnagyobb nehézséged.

Kronobiológia elemzéssel folytatjuk, azaz önismerettel. A születési dátumod alapján megtudod, hogy mik azok a főbb jellemzőid, amik alakítják a viselkedésedet. Az igaz-igaz énedhez kerülsz közelebb ezáltal, megérted, miért csinálsz bizonyos dolgokat úgy, ahogy. Elemezzük a családtagjaidat is, megértést és válaszokat kapsz, ezt garantálom!

A nap második felében célkitűzést gyakorolunk, a leghatékonyabb teremtő gyakorlattal, amit csak ismerek! 

Újra kapcsolódsz a szíved vágyaihoz, az elfogadó, támogató légkörben ki mered mondani azt is, amire eddig csak legyintettél, és mélyen eltemetted magadban.

Minden témára írunk vágyakat, és célkitűzéseket:

PÁRKAPCSOLAT

PÉNZ – HIVATÁS – BŐSÉG

CSALÁDI KAPCSOLATOK

EGÉSZSÉG

Ezen 4 fő témakör mentén fogunk dolgozni, a 8 alkalom után mind a 4-hez pipa kerül a neved mellett, ami azt jelenti, hogy megkaptál minden lelki-szellemi-energetikai támogatást ahhoz, hogy boldog párkapcsolatban élj, szeress és szeretve legyél. 

A családi konfliktusok rendeződnek, leginkább a szülőkkel való kapcsolat, ami a legmeghatározóbb. Akadálytalanítjuk a pénz áramlását az életedben, azon keresztül is, hogy támogatást kapsz a hivatásod megtalálásához vagy az abban való kiteljesedéshez. Továbbá, azért, hogy mindezt élvezni is tudd, az egészségedért is dolgozunk. 

Van egy NAGY célod, és inkább csak azon szeretnél dolgozni? Rendben van! Ezt együtt, Te és én fogjuk kitalálni. Az én dolgom pedig, hogy a lehető legnagyobb körültekintéssel fogjam a kezed ezen az úton, és közben érintőlegesen megnézzük az összes többi életterületedet is, hogy egészen biztosan REND-ben legyél.

GENERÁCIÓS MINTÁK, CSALÁDI DINAMIKA ÉS KAPCSOLATOK

family

Kezdődhet a munka!

Megteremtjük a vágyott jövődet, a VÁLTOZÁSRA fókuszálva!

Elhárítjuk azokat az akadályokat, amik generációs terhekként állnak az útban.

Kapcsolódunk egy körben mindannyian, a tiszta szándék mentén, mely a terheink letételét és az új, boldogabb jövőnk felépítését jelenti. Semmiképp sem véletlen, hogy kik azok, akik egy csoporton belül találkoznak, mindannyian tükrök vagyunk egymásnak, és ezt ezekben az alkalmakban arra használjuk, hogy a szereteten keresztül tapasztalhassuk meg a tanulnivalót. Kérünk támogatást ahhoz is, hogy mindenki minden alkalmon gond nélkül részt tudjon venni.

Tudást is adok át ezeken az alkalmakon, azért, hogy tudd és értsd , hogyan működnek a családi minták, dinamikák az életedben.

Megtanulod alkalmazni az életedben a Szeretet Rendjének Törvényeit. Ezeket a törvényeket Bert Hellinger fogalmazta meg, és a családállításon végzett munka alapját képezik. Speciális, ám valójában egészen magától értetődő törvényszerűségek hatnak a családlélek dinamikájára. Ha ezek a törvények megsérülnek, mert nem tartják be őket, akkor ez a sérülés valamilyen módon megmutatódik az életünkben.

CSALÁD – Milyen érzés ezt a szót olvasni?  A család lényege az, hogy a tagokat a szeretet köti össze. Az idősebb generációktól áramlik a szeretet a fiatalabbak felé. Ahol akadálytalan ez az áramlás, ott jól érezzük magunkat, harmóniában vagyunk magunkkal és a környezetünkkel. Ott, ahol bármilyen okból blokkolva van az áramlás, a diszkomfort, harag, düh, fájdalom érzését tapasztaljuk meg. Alapvetőnek kéne lennie, hogy érezzük azt, hogy a szüleink szeretnek minket, úgy, ahogyan az nekünk jó. Ugyanakkor, ők is csak emberek, hibákkal, döntésekkel, saját életúttal. Ezért ez leggyakrabban sérül. Ezeket a sérüléseket gyógyítjuk a lelkedben.

MAGABIZTOS, ÖNBIZALOMMAL TELI,
ELÉGEDETT, HÉTKÖZNAPI HŐSNŐ!

önbizalom önismeret kronobiológia

Ez vagy TE!

A mindennapi hősnő, aki saját életéből kihozza a lehető legtöbbet, és legjobbat!

Ebben támogatnak téged a többiek  is!

Ezért TÖBB, és MÁS a Szabadulókör, mint a “sima” családállítások. Bizalom alakul ki a csak Nőkből álló körben, ahol egymást emelve, a hatás megsokszorozódik.

BIZALOM, NYITOTTSÁG, ŐSZINTESÉG, ELFOGADÁS
* A NŐI ERŐ *

A bizalmi körben mélyebb transzformációt eredményező folyamatok zajlanak. Egyszerűen fogalmazva: olyan páros vagy csoportos gyakorlatokat is meg mersz majd csinálni, amit más, 1-napos eseményeken nem.

Minden alkalommal lesz megosztó kör, mindenki elmondja, hogy érzi magát, mi változott az elmúlt két hétben az életében, mi a nehézsége éppen. Tapintattal, ítélkezés-mentesen és együttérzéssel fordulunk egymás felé.

A bizalmi körben mélyebben megnyílsz a többiek és önmagad előtt, mint bárhol máskor korábban, így az Ön-Magaddal való kapcsolatod is új szintre emelkedik.

Tudod, ebben a körben minden nő hasonló hozzád. És mégis mindenki más. Ez a sokszínűség új inspirációt, barátságokat, ötleteket, valódi, élő, kapcsolati védőhálót nyújt Neked. Amit beleteszel, annak sokszorosát kapod vissza, szeretetben, erőben, megtartó biztonságban!

Képessé válsz Nő módjára teremteni az életedet, a vágyakból, szívből, hullámzásból, érzelmekből.

Eljutunk oda, hogy 100% magabiztonsággal kimondod:

“AZ VAGYOK, AKI VAGYOK! EZ AZ ÉN ÉLETEM, AZ ÉN SORSOM, ÉS AZT CSINÁLOK VELE, AMIT ÉN AKAROK! ÉRZEM AZ ŐSÖK EREJÉT, SZERETETÉT, ÉS ÉLEK A VELEM SZÜLETETT NŐI BÖLCSESSÉGEMMEL!

MEGÉLEM AZ ÉLETET, A MAGA TELJESSÉGÉBEN.”

KÉSZEN VAGYUNK.

TALÁLKOZUNK EGY HÓNAP MÚLVA, MEGÜNNEPELNI AZ EREDEMÉNYEINKET!

ÁTÉRTÉKELÉS: HONNAN - HOVÁ JUTOTTÁL EL?

családállitás

Egy hónappal később találkozunk egy félnapos alkalomra, ahol megosztjuk egymással, hol tartunk most. Mi az, amit sikerült megvalósítani a SZABADULÓKÖRben megtapasztaltakból, és mi az a terület, ahol a változások még beépülőben vannak. Képzeld, az az eddigi tapasztalat, hogy a Szabadulókör nem csupán a program ideje alatt “hat”, hanem hónapokkal később is. A lendületet, a rendbe tett életedet viszed magaddal, ki fog tartani ÉV VÉGÉIG legalább!!!

Csinálunk egy kreatív, “hazavihető” emléket is! Ez még meglepetés!

Velünk tartasz?

Mely napokon lesz, és mennyi ideig tart egy alkalom?

2024. szeptember 25., október 9., október 22., november 6., november 20., december 4., december 18., 2025. január 8., január 15., január 29.

Minden alkalommal 9:00-tól 15:00 óráig dolgozunk majd. (Érkezés picit korábban!)

HELYSZÍN MINDEN ALKALOMMAL VERESEGYHÁZ SZÍV-TEREM

A lenti űrlapon tudsz jelentkezni a csoportba!

A jelentkezésed után FELHÍVLAK, felteheted a kérdéseidet, és megbeszélünk mindent.

Ezután tudod majd véglegesíteni a jelentkezésedet.

Abban az esetben, ha tudod, hogy a program Neked való, csak az időpontokkal vagy gondban, jelentkezz bátran, találunk megoldást!

MIT TARTALMAZ A PROGRAM és MENNYIBE KERÜL?

ÖSSZESEN 10 CSOPORTOS ALKALOM

EBBŐL 2 SAJÁT CSALÁDÁLLÍTÁS

RAJZELEMZÉS, CSALÁDI KRONOBIOLÓGIA ELEMZÉS

ÖNISMERETI ÉS SORSELEMZÉS

CÉLKITŰZŐ WORKSHOP

VEZETETT MEDITÁCIÓK ÉLŐBEN, PLUSZ AZ ELŐZŐ KÖRBEN FELVETT MEDITÁCIÓK HANGANYAGA

ÖNBIZALOM-NÖVELŐ, BELSŐ BIZTONSÁGOT ADÓ CSOPORTOS ÉS EGYÉNI GYAKORLATOK

MINDEN ALKALOMMAL KÁVÉ-TEA, GYÜMÖLCS, RÁGCSÁLNIVALÓ

ÉS  A BÓNUSZOK!

Bónusz ajándékaim számodra:

1. Messenger-csoport, amiben meg tudjuk osztani egymással a megéléseket két állítás között is, és kérdezni tudsz tőlem, elérhető vagyok számodra! 

 2. Hogyan Változtasd meg az Életed – Rakovics Éva könyve. Az első alkalommal szeretném Neked ajándékozni! Gyakorlati útmutató, melyből kiemeljük majd a legfontosabb gyakorlatokat.

3. EGYÉNI KONZULTÁCIÓ, CSAK VELEM – a program ideje alatt 1 alkalommal 

4. Az eddigi Szabadulókörök meditációinak rögzített hanganyaga: pénz, szerelem, kívánságok manifesztációja témákban.

5. Egy kívánság-teljesítő varázsfüzet és varázstoll, és egy csillogó varázsbögre, ami csak és kizárólag Szabadulókör tagoknak van  

…a közös reggeliket és világmegváltó beszélgetéseket már nem is említem!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

RÉSZLETEKBEN FIZETNÉD, VAGY EGY ÖSSZEGBEN?

A Program árát lehetőséged van 5-havi részletben fizetni, havonta  80.000 Ft a díja.

Egyösszegű fizetés esetén jelentős kedvezménnyel, összesen 300.000 Ft.

EARLY BIRD AJÁNLAT: az első 3 jelentkező -20% kedvezményt kap az árból!

Jelentkezz bátran a fenti űrlapon, megbeszélünk egy ingyenes konzultációt, ahol átbeszéljük, valóban Neked való-e a program.

BÓNUSZ AJÁNDÉK NEKED!

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Mindenekelőtt arra szeretnélek kérni, hogy csak abban az esetben jelentkezz, ha valóban meggyőződtél róla, hogy ez az, amire szükséged van. Ha tudod, hogy a fenti időpontokon valóban rá is fogsz érni. Kérlek, hogy akkor jelentkezz csak, ha valóban elköteleződsz a közös cél mellett, és vállalod,  hogy megjelensz itt nálam Veresegyházon mind a 10 alkalommal! Just show up – ennyi a dolgod! Azért fontos ez, mert itt valóban egy bizalmi kört is építünk, és a többiek is számítanak Rád. Ha nem vagy benne biztos, hogy ez a hosszú távú közös munka Neked való, de szeretnél velem dolgozni, akkor hívj fel, és kialakítunk egy egyénileg Rád szabott konstrukciót, vagy egyszerűen jelentkezz be a következő csoportos családállításra itt: CSALÁDÁLLÍTÁS

Természetesen felmerülhetnek „körülmények”, ezért igyekeztem olyan lemondási feltételeket kialakítani, amikkel senkit nem ér kár.

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha valóban komolyan gondolod ezt a közös utazást. Azért vannak jó előre meghirdetve a konkrét időpontok, hogy tudd alakítani hozzájuk a többi programodat.
Természetesen előállhat olyan helyzet, amikor nem tudsz eljönni (bár már a program megálmodásakor igyekeztem úgy teremteni, hogy ilyen ne legyen). 
1 alkalom lemondása esetén: ha azon az alkalmon éppen állításod is lett volna, módosítok az állítások sorrendjén, és sorra kerülsz a következő alkalommal. A kimaradt alkalom díja nem jár vissza. Amennyiben úgy döntesz, hogy egy ponton kiszállsz a programból, és nem folytatod, úgy a hátralévő alkalmak díjának 50 %-át ki kell fizetned. (Az egyes alkalmak díja 40.000 Ft-ra jön ki.)
Időpont változás: 
Az időpont változtatás jogát bizonyos körülmények között (betegség, karantén) fenntartom, természetesen a résztvevőkkel egyeztetve.
Program esetleges megszűnése: 
Amennyiben a programot a vége előtt megszüntetem, a hátralévő alkalmak árának 100%-át visszafizetem Neked. Nem fogom megszüntetni, csupán a Te biztonságod érdekében

FONTOS!

A program változtatás jogát fenntartom. Mégpedig azért, hogy leginkább a résztvevők egyéni preferenciáit tudjam kiszolgálni. Ezért az egyes programok sorrendje, a Ti igényeitekhez igazodva változhat. Kevesebb nem lesz semmiképp! A sorrendet esetleg megváltoztatom, illetve egy adott gyakorlat helyett egy, Hozzátok jobban passzolót teszek be. Ezt minden esetben egyeztetjük.