Tel: 06-70/639-7777Szabadulj meg a hátráltató körülményektől, lépj ki a mókuskerékből 4 hónap alatt!

10 intenzív alkalom Veresegyházon, folyamatos utánkövetéssel, kapcsolódva

4-fős mini-csoportban, bizalmi körben

Családállítás 4 életterületre:

Párkapcsolat, Család, Pénz, Egészség

Célkitűző workshop

Vezetett Meditációk

Új csoport indul 2023 májusában!

Görgess lejjebb, és olvasd el a részletes programot

„Hinni a hihetetlent, látni a láthatatlant, és megteremteni mindazt, amit a többi ember lehetetlennek gondol.”

Egy közös utazásra invitállak Téged. Az út végén ott vár a vágyott, boldog és kiteljesedett életed. 

Szabadság, amire már olyan régen vágytál, csak eddig nem tudtad, hogyan érhetnéd el. A körülmények, gyerekkorod, a traumáid, a családi háttered, az időhiány, az egészségi állapotod megakadályoztak benne. EDDIG.

Itt az idő magad mögött hagyni az elvárásokat, a pénzért való küszködést, az egyenlőtlen, őszintétlen kapcsolatokat. Tapasztald meg a valódi biztonságot, ami belülről fakad, és egy rendíthetetlen belső meggyőződéssé tud válni. Szemben az eddig csak vágyott biztonsággal, amit a körülményekhez való megfelelő alkalmazkodással próbáltál elérni. 

Itt az ideje leszállni a körhintáról, és belépni a valódi életbe! 

Megtapasztalod, hogyan tudsz szívből élni, a szívedre hallgatva dönteni. Megélni az életet, tudatosan úgy alakítani, ahogy az Neked a legjobb. Nem kell többé a körülmények áldozatának lenned! A biztonság, a szeretet és a bőség többé nem csupán hangzatos szavak lesznek, tartalom nélkül. Átélt, megélt, megtapasztalt valósággá válik az, hogy okkal vagy itt, hogy érdemes vagy a szeretetre, hogy megérdemled, hogy bőségben és egészségben élj. Az érzelmek szintjén építünk új valóságot, melyben pont úgy vagy jó, ahogy vagy, és pont így vagy szerethető.

Ez a SZABADULÓKÖR.

Figyelj, ez itt egy AJÁNDÉK NEKED!
Töltsd le a legegyszerűbb teremtő gyakorlatot, amit csak ismerek 🙂
3 X 10 perces videóban megtanítom Neked, hogyan tudod megteremteni azt, amire vágysz!
Kattints a gombra, add meg az e-mail címed, és már küldöm is az első videót Neked. Toll és papír legyen kéznél.
Az ügyfeleim imádják, mert végtelenül egyszerű, és nagyon hatékony.
Olyan mondatokat tanulunk meg írni, mint például: Hogyan lehetne, hogy boldog, harmonikus párkapcsolatban éljek? Hogyan lehetne, hogy havonta legalább egymillió forint bevételem legyen?
Ilyen egyszerű:)

10 felejthetetlen nap, ami átalakítja az életedet

SZABADULÓKÖR – Fix Csoportos családállítások 4 hónapon keresztül

1 alkalom Önismeret és Célkitűzés. 8 alkalom csoportos családállítás, melynek során végigvesszük az életed legfontosabb területeit, feltérképezzük, hol van elakadás, blokk, ami meggátol abban, hogy olyan életet élj, amire vágysz. Nemcsak megkeressük az akadályokat, hanem fel is oldjuk azokat, helyreállítjuk a SZERETET RENDJÉT, így olyan változásokat tapasztalsz meg, amikről korábban álmodni sem mertél. Végül a 10. alkalom az összegzés és az ünneplés helye.

Kis csoportban dolgozunk, fix résztvevőkkel, összesen 4 fővel.

4 családállítás neked, ÉRTED!

eloszlanak a felhők - családi béke, SIKER, BŐSÉG

célkitűzés: MEGTANULSZ ÖNÁLLÓAN CÉLOKAT ELÉRNI

fix, zárt csoport, TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉG

Boldog párkapcsolat - BIZONY, LÉTEZIK

azonnali, boldogító változások!

Részletes tematika

ELSŐ ALKALOM: 2023.05.02. - ŐSZINTESÉG, ÖNISMERET, RAJZELEMZÉS ÉS CÉLKITŰZÉS

Mert mindig elkezdjük valahol. Mindegy, hol tartasz éppen most. Segítek, hogyan légy őszinte Magadhoz.

Rajzelemzéssel kezdünk, ami megmutatja, a lelked mélyén mivel küzdesz, hol tértél le az utadról, mi a legnagyobb nehézséged.

Kronobiológia elemzéssel folytatjuk, azaz önismerettel. A születési dátumod alapján megtudod, hogy mik azok a főbb jellemzőid, amik alakítják a viselkedésedet. Az igaz-igaz énedhez kerülsz közelebb ezáltal, megérted, miért csinálsz bizonyos dolgokat úgy, ahogy. Elemezzük a családtagjaidat is, megértést és válaszokat kapsz, ezt garantálom!

A nap második felében célkitűzést gyakorolunk, a leghatékonyabb teremtő gyakorlattal, amit csak ismerek! 

Minden témára írunk vágyakat, és célkitűzéseket:

PÁRKAPCSOLAT

PÉNZ – HIVATÁS – BŐSÉG

CSALÁDI KAPCSOLATOK

EGÉSZSÉG

Ezen 4 fő témakör mentén fogunk dolgozni, a 8 alkalom után mind a 4-hez pipa kerül a neved mellett, ami azt jelenti, hogy megkaptál minden lelki-szellemi-energetikai támogatást ahhoz, hogy boldog párkapcsolatban élj, szeress és szeretve legyél. 

A családi konfliktusok rendeződnek, leginkább a szülőkkel való kapcsolat, ami a legmeghatározóbb. Akadálytalanítjuk a pénz áramlását az életedben, azon keresztül is, hogy támogatást kapsz a hivatásod megtalálásához vagy az abban való kiteljesedéshez. Továbbá, azért, hogy mindezt élvezni is tudd, az egészségedért is dolgozunk. 

Van egy NAGY célod, és inkább csak azon szeretnél dolgozni? Rendben van! Ezt együtt, Te és én fogjuk kitalálni. Az én dolgom pedig, hogy a lehető legnagyobb körültekintéssel fogjam a kezed ezen az úton, és közben érintőlegesen megnézzük az összes többi életterületedet is, hogy egészen biztosan REND-ben legyél.

2.-3 ALKALOM: CSALÁDI DINAMIKA ÉS KAPCSOLATOK
2023.05. 09. és 05.16.

Elkezdjük a  csoportos Családállításokat! 

Kapcsolódunk egy körben mindannyian, a tiszta szándék mentén, mely a terheink letételét és az új, boldogabb jövőnk felépítését jelenti. Semmiképp sem véletlen, hogy kik azok, akik egy csoporton belül találkoznak, mindannyian tükrök vagyunk egymásnak, és ezt ezekben az alkalmakban arra használjuk, hogy a szereteten keresztül tapasztalhassuk meg a tanulnivalót. Kérünk támogatást ahhoz is, hogy mindenki minden alkalmon gond nélkül részt tudjon venni.

A 2. és a 3. alkalommal egyaránt 2-2 állítás következik egymás után.

Elmondom majd Nektek a Szeretet Rendjének Törvényeit. Ezeket a törvényeket Bert Hellinger fogalmazta meg, és a családállításon végzett munka alapját képezik. Speciális, ám valójában egészen magától értetődő törvényszerűségek hatnak a családlélek dinamikájára. Ha ezek a törvények megsérülnek, mert nem tartják be őket, akkor ez a sérülés valamilyen módon megmutatódik az életünkben.

CSALÁD – Milyen érzés ezt a szót olvasni?  A család lényege az, hogy a tagokat a szeretet köti össze. Az idősebb generációktól áramlik a szeretet a fiatalabbak felé. Ahol akadálytalan ez az áramlás, ott jól érezzük magunkat, harmóniában vagyunk magunkkal és a környezetünkkel. Ott, ahol bármilyen okból blokkolva van az áramlás, a diszkomfort, harag, düh, fájdalom érzését tapasztaljuk meg. Alapvetőnek kéne lennie, hogy érezzük azt, hogy a szüleink szeretnek minket, úgy, ahogyan az nekünk jó. Ugyanakkor, ők is csak emberek, hibákkal, döntésekkel, saját életúttal. Ezért ez leggyakrabban sérül. Ezeket a sérüléseket gyógyítjuk a lelkedben.

A 3. alkalom végére minden résztvevőnek megvolt az első saját állítása, ezért innentől kéthetente találkozunk majd. Így optimálisan havonta 1 állítása lesz mindenkinek, ami lelkileg is jól bírható.

 

4.-5. ALKALOM: BOLDOGÍTÓ PÁRKAPCSOLAT
2023.06.06. és 06.13.

Közös meditációval kezdünk, a Párkapcsolat és a szívből való kapcsolódás lesz a téma. Az elméleti tudnivaló, amit ezzel az alkalommal szeretnék átadni, az egyenrangú, őszinte, szereteten alapuló párkapcsolatról szól. A két családállítás közötti szünetben arról fogunk beszélni, hogyan kapcsolódik két családi rendszer, amikor két ember összeköti az életét. Milyen tényezők vannak hatással a párkapcsolatra, és milyen mintákat hoztunk magunkkal.

Minden alkalommal lesz megosztó kör, mindenki elmondja, hogy érzi magát, mi változott az elmúlt két hétben az életében, mi a nehézsége éppen. Tapintattal, ítélkezés-mentesen és együttérzéssel fordulunk egymás felé,

6.-7. ALKALOM: PÉNZ, BŐSÉG, HIVATÁS, SIKER
2023.07.04. és 07.11.

2-2 csoportos állítás lesz természetesen. Fókuszban a PÉNZ! Mit jelent, milyen szerepe van, milyen hitrendszerek, családi szokások fűződnek hozzá? Bőség vagy hiány? Gyűjteni vagy áramoltatni? Pénzmágnes-meditációt is tartunk, beengedjük az életünkbe a megtartó biztonságot. A PÉNZ teremtése szorosan kapcsolódik a HIVATÁShoz is. Ha még keresed, mi lenne az a tevékenység, amivel elegendő pénzt, bőséget teremtesz az életedben, amit szívből csinálsz, és nem muszájból – egy külön erre a célra kialakított gyakorlattal megtaláljuk Neked! Ha pedig már megvan a hivatásod, az, ami a leginkább kifejez Téged, megerősítünk Téged ebben, meglátod, mik azok a kompetenciák, amikben a legjobb vagy az adott területen, és megmutatom, mi az az ÉRTÉK, amit másoknak adsz ezzel.

Engedjük áramolni a BŐSÉGET az életedben.

8.-9. ALKALOM: EGÉSZSÉG, AMI NEM CSUPÁN A BETEGSÉG HIÁNYA
2023.08.01. és 08.08.

Ezeken az alkalmakon a 2-2 csoportos állítás mellett az EGÉSZSÉGGEL foglalkozunk. Egészségtippek nem lesznek, hanem lemegyünk a mélyére annak, amiért fontos az, hogy ne legyünk betegek. 

Ugyanis végső soron ez élet-halál kérdés, nem igaz? 

A mi kultúránkban sokszor még mindig tabu téma a betegség, a halál. Úgy tekintünk rá, mint mindenáron elkerülendő rosszra, és ha lehet, nem is beszélünk róla. Segítek, hogy megtapasztald, milyen felszabadító érzés, ha ki tudjuk mondani, ha szavakat találunk a megfoghatatlanra. Megismertetlek egy egészen más élet-halál felfogással. Látni fogod, hogy milyen egyszerű és logikus az egész. 

Miért szükséges foglalkozni egyáltalán a élet – halál témakörével? 

Röviden: azért, hogy végre ÉLJ!!!

Hosszabban pedig két okból. Az egyik az, hogy amíg a félelmeink vezérlik a cselekedeteinket, nem tudunk valóban szabad életet élni. A félelmek legmélyén pedig végső soron a halálfélelem bújik meg. Ha ezzel szembenéztél, már nem tud semmilyen külső körülmény valóban megfélemlíteni. Nem tudnak rád a félelmen keresztül hatni. Tudod-e, hogy MINDIG a lélek dönt? Ha eddig nem tudtad, megtapasztalod majd.

A másik ok, hogy mindannyiunknak vannak veszteségeink. Szeretteink, akik már nincsenek az élők sorában. Van-e velük még dolgod?  Kiderítjük, és rendbe tesszük ezt is.

KÉSZEN VAGYUNK.

TALÁLKOZUNK EGY HÓNAP MÚLVA, MEGÜNNEPELNI AZ EREDEMÉNYEINKET!

10. ALKALOM: EREDMÉNYEK, KÉRDÉSEK, ÜNNEPLÉS
2023.09.05.

családállitás

Egy hónappal később találkozunk egy félnapos alkalomra, ahol megosztjuk egymással, hol tartunk most. Mi az, amit sikerült megvalósítani a SZABADULÓKÖRben megtapasztaltakból, és mi az a terület, ahol még segítségre van szükség. Segítek, hogyan tudod még hatékonyabban megvalósítani Ön-MAG-ad.

Csinálunk egy kreatív, “hazavihető” emléket is! Legutóbb ÁLOMTABLÓT készítettünk a csoporttal, de az is lehet, hogy szeptemberig lesz még ennél is jobb ötletem!

Velünk tartasz?

Mely napokon lesz, és mennyi ideig tart egy alkalom?

2023. májusban indul a keddi csoport, az alábbi időpontokban. 

 2023. május 2., 9., 16., június 6., 13., július 4., 11., augusztus 1., 8., szeptember 5.  

Minden alkalommal 9:00-tól  maximum 15:00 óráig dolgozunk majd. 

HELYSZÍN MINDEN ALKALOMMAL VERESEGYHÁZ

A lenti űrlapon tudsz jelentkezni a csoportba!

A jelentkezésed után FELHÍVLAK, és egyeztetünk időpontot egy 30 perces INGYENES BESZÉLGETÉSRE, ahol felteheted a kérdéseidet, és megbeszélünk mindent.

Ezután tudod majd véglegesíteni a jelentkezésedet.

Abban az esetben, ha tudod, hogy a program Neked való, csak az időpontokkal vagy gondban, jelentkezz bátran, találunk megoldást!

MIT TARTALMAZ A PROGRAM és MENNYIBE KERÜL?

ÖSSZESEN 10 CSOPORTOS ALKALOM

EBBŐL 4 SAJÁT CSALÁDÁLLÍTÁS

RAJZELEMZÉS, CSALÁDI KRONOBIOLÓGIA ELEMZÉS

ÖNISMERETI ÉS SORSELEMZÉS

CÉLKITŰZŐ WORKSHOP

4 VEZETETT MEDITÁCIÓ ÉLŐBEN, PLUSZ AZ ELŐZŐ KÖRBEN FELVETT MEDITÁCIÓK HANGANYAGA

4 ÉLETTERÜLETEN A BLOKKOK OLDÁSA: PÁRKAPCSOLAT, EGÉSZSÉG, CSALÁD, PÉNZ-HIVATÁS

BÓNUSZ ALKALOM:  UTÁNKÖVETÉS A CSOPORTTAL

MINDEN ALKALOMMAL KÁVÉ-TEA, GYÜMÖLCS, RÁGCSÁLNIVALÓ

ÉS  A BÓNUSZOK!

Bónusz ajándékaim számodra:

1. Messenger-csoport, amiben meg tudjuk osztani egymással a megéléseket két állítás között is, és kérdezni tudsz tőlem, elérhető vagyok számodra! 

 2. Hogyan Változtasd meg az Életed – Rakovics Éva könyve. Az első alkalommal szeretném Neked ajándékozni! Gyakorlati útmutató, melyből kiemeljük majd a legfontosabb gyakorlatokat.

3. EGYÉNI KONZULTÁCIÓ, CSAK VELEM – a program ideje alatt 1 alkalommal 

4. Az eddigi Szabadulókörök meditációinak rögzített hanganyaga: pénz, szerelem, kívánságok manifesztációja témákban.

5. Egy kívánság-teljesítő varázsfüzet és varázstoll, és egy csillogó varázsbögre, ami csak és kizárólag Szabadulókör tagoknak van  ❤️ 

…a közös reggeliket és világmegváltó beszélgetéseket már nem is említem!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

RÉSZLETEKBEN FIZETNÉD, VAGY EGY ÖSSZEGBEN?

A Program árát lehetőséged van 4-havi részletben fizetni, havonta kerek 100.000 Ft a díja.

Egyösszegű fizetés esetén jelentős kedvezménnyel, összesen 330.000 Ft.

>>>>>> SZÜLETÉSNAPI AKCIÓ! <<<<<<

MOST, CSAK ÁPRILIS 20-23- között, SZÜLINAPI KEDVEZMÉNNYEL -15 % LEJÖN MÉG EBBŐL AZ ÁRBÓL IS! 

Vagyis, a havi díjfizetés összege 85.000 Ft, így összesen 340.000 Ft a teljes akciós ár.

EGYÖSSZEGŰ, SZÜLINAPI AKCIÓS ÁR: 280.000 FT.

CSAK MOST VASÁRNAPIG!

NE VÁRJ TOVÁBB, JELENTKEZZ MOST!

BÓNUSZ AJÁNDÉK NEKED!

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Mindenekelőtt arra szeretnélek kérni, hogy csak abban az esetben jelentkezz, ha valóban meggyőződtél róla, hogy ez az, amire szükséged van. Ha tudod, hogy a fenti időpontokon valóban rá is fogsz érni. Kérlek, hogy akkor jelentkezz csak, ha valóban képes vagy elköteleződni egy cél mellett, és teljesíteni azt, amit vállaltál: hogy megjelensz itt nálam Veresegyházon mind a 10 alkalommal! Just show up – ennyi a dolgod! Azért fontos ez, mert itt valóban egy bizalmi kört is építünk, és a többiek is számítanak Rád. Ha nem vagy benne biztos, hogy ez a hosszú távú közös munka Neked való, de szeretnél velem dolgozni, akkor hívj fel, és kialakítunk egy egyénileg Rád szabott konstrukciót, vagy egyszerűen jelentkezz be a következő csoportos családállításra itt: CSALÁDÁLLÍTÁS

Természetesen felmerülhetnek „körülmények”, ezért igyekeztem olyan lemondási feltételeket kialakítani, amikkel senkit nem ér kár.

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha valóban komolyan gondolod ezt a közös utazást. Azért vannak jó előre meghirdetve a konkrét időpontok, hogy tudd alakítani hozzájuk a többi programodat.
Természetesen előállhat olyan helyzet, amikor nem tudsz eljönni (bár már a program megálmodásakor igyekeztem úgy teremteni, hogy ilyen ne legyen). 
1 alkalom lemondása esetén: ha azon az alkalmon éppen állításod is lett volna, módosítok az állítások sorrendjén, és sorra kerülsz a következő alkalommal. A kimaradt alkalom díja nem jár vissza. Amennyiben úgy döntesz, hogy egy ponton kiszállsz a programból, és nem folytatod, úgy a hátralévő alkalmak díjának 50 %-át ki kell fizetned. (Az egyes alkalmak díja 40.000 Ft-ra jön ki.)
Időpont változás: 
Az időpont változtatás jogát bizonyos körülmények között (betegség, karantén) fenntartom, természetesen a résztvevőkkel egyeztetve.
Program esetleges megszűnése: 
Amennyiben a programot a vége előtt megszüntetem, a hátralévő alkalmak árának 100%–át visszafizetem Neked.

FONTOS!

A program változtatás jogát fenntartom. Mégpedig azért, hogy leginkább a résztvevők egyéni preferenciáit tudjam kiszolgálni. Ezért az egyes programok sorrendje, a Ti igényeitekhez igazodva változhat. Kevesebb nem lesz semmiképp! A sorrendet esetleg megváltoztatom, illetve egy adott gyakorlat helyett egy, Hozzátok jobban passzolót teszek be. Ezt minden esetben egyeztetjük.