Tel: 06-70/639-7777Szabadulj meg a hátráltató körülményektől 4 hónap alatt

8 + 1 alkalom

Fix, 6-fős csoportban

Családállítás 4 életterületre

Párkapcsolat, Család, Pénz, Egészség

Célkitűző workshop

Vezetett Meditációk

Hétvégén, vagy hétköznap - új csoportok indulnak 2023. februárban!

„Hinni a hihetetlent, látni a láthatatlant, és megteremteni mindazt, amit a többi ember lehetetlennek gondol.”

Egy közös utazásra invitállak Téged. Az út végén ott vár a vágyott, boldog és kiteljesedett életed. Az a szabadság, amire már olyan régen vágytál, csak eddig nem tudtad, hogyan érhetnéd el. A körülmények, a családi háttered, az időhiány, az egészségi állapotod megakadályoztak benne. EDDIG.

Itt az idő magad mögött hagyni az elvárásokat, a pénzért való küszködést, az egyenlőtlen, őszintétlen kapcsolatokat. Tapasztald meg a valódi biztonságot, ami belülről fakad, és egy rendíthetetlen belső meggyőződéssé tud válni. Szemben az eddig csak vágyott biztonsággal, amit a körülményekhez való megfelelő alkalmazkodással próbáltál elérni. 

Itt az ideje leszállni a körhintáról, és belépni a valódi életbe. Megtapasztalod, hogyan tudsz szívből élni, a szívedre hallgatva dönteni. Megélni az életet, tudatosan úgy alakítani, ahogy az Neked a legjobb. Nem kell többé a körülmények áldozatának lenned! A biztonság, a szeretet és a bőség többé nem csupán hangzatos szavak lesznek, tartalom nélkül. Átélt, megélt, megtapasztalt valósággá válik az, hogy okkal vagy itt, hogy érdemes vagy a szeretetre, hogy megérdemled, hogy bőségben és egészségben élj. Az érzelmek szintjén építünk új valóságot, melyben pont úgy vagy jó, ahogy vagy, és pont így vagy szerethető.

Ez a SZABADULÓKÖR.

Figyelj, ez itt egy AJÁNDÉK NEKED!
Töltsd le a legegyszerűbb teremtő gyakorlatot, amit csak ismerek 🙂
3 X 10 perces videóban megtanítom Neked, hogyan tudod megteremteni azt, amire vágysz!
Kattints a gombra, add meg az e-mail címed, és már küldöm is az első videót Neked. Toll és papír legyen kéznél.
Az ügyfeleim imádják, mert végtelenül egyszerű, és nagyon hatékony.
Olyan mondatokat tanulunk meg írni, mint például: Hogyan lehetne, hogy boldog, harmonikus párkapcsolatban éljek? Hogyan lehetne, hogy havonta legalább egymillió forint bevételem legyen?
Ilyen egyszerű:)

8 + 1 felejthetetlen nap, ami átalakítja az életedet

SZABADULÓKÖR – Fix Csoportos családállítások 4 hónapon keresztül

8 alkalom csoportos családállítás, melynek során végigvesszük az életed legfontosabb területeit, feltérképezzük, hol van elakadás, blokk, ami meggátol abban, hogy olyan életet élj, amire vágysz. Nemcsak megkeressük az akadályokat, hanem fel is oldjuk azokat, helyreállítjuk a SZERETET RENDJÉT, így olyan változásokat tapasztalsz meg, amikről korábban álmodni sem mertél.

Kis csoportban dolgozunk, fix résztvevőkkel, rajtad kívül 5 másik emberrel.

4 családállítás neked, ÉRTED!

eloszlanak a felhők - családi béke, SIKER, BŐSÉG

célkitűzés: MEGTANULSZ ÖNÁLLÓAN CÉLOKAT ELÉRNI

fix, zárt csoport, TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉG

Boldog párkapcsolat - BIZONY, LÉTEZIK

azonnali, boldogító változások!

Részletes tematika

NULLADIK ALKALOM - ŐSZINTESÉG, ÖNISMERET, RAJZELEMZÉS

Mert mindig elkezdjük valahol. Mindegy, hol tartasz éppen most. Segítek, hogyan légy őszinte Magadhoz. A nulladik alkalommal csak Te és én találkozunk, ez egy személyre szabott konzultáció.

Kronobiológia elemzéssel kezdünk, azaz önismerettel. A születési dátumod alapján megtudod, hogy mik azok a főbb jellemzőid, amik alakítják a viselkedésedet. Az igaz-igaz énedhez kerülsz közelebb ezáltal, megérted, miért csinálsz bizonyos dolgokat úgy, ahogy. Elemezzük a családtagjaidat is, megértést és válaszokat kapsz, ezt garantálom!

Röviden átbeszéljük a TÉMÁKAT:

PÁRKAPCSOLAT

PÉNZ – HIVATÁS – BŐSÉG

CSALÁDI KAPCSOLATOK

EGÉSZSÉG

Ezen 4 fő témakör mentén fogunk dolgozni, a 8 alkalom után mind a 4-hez pipa kerül a neved mellett, ami azt jelenti, hogy megkaptál minden lelki-szellemi-energetikai támogatást ahhoz, hogy boldog párkapcsolatban élj, szeress és szeretve legyél. A családi konfliktusok rendeződnek, leginkább a szülőkkel való kapcsolat, ami a legmeghatározóbb. Akadálytalanítjuk a pénz áramlását az életedben, azon keresztül is, hogy támogatást kapsz a hivatásod megtalálásához vagy az abban való kiteljesedéshez. Továbbá, azért, hogy mindezt élvezni is tudd, az egészségedért is dolgozunk.

A négyszemközti megbeszélésen közösen megállapítjuk, hogy a Te esetedben melyik területtel kezdünk, melyik az, ami több figyelmet kíván, és melyik az, amire csak röviden állítunk majd, mert tökéletesen működik az életedben.  

Van egy NAGY célod, és inkább csak azon szeretnél dolgozni? Rendben van! Ezt együtt, Te és én fogjuk kitalálni. Az én dolgom pedig, hogy a lehető legnagyobb körültekintéssel fogjam a kezed ezen az úton, és közben érintőlegesen megnézzük az összes többi életterületedet is, hogy egészen biztosan REND-ben legyél.

AZ ELSŐ ALKALOM: CSALÁDI DINAMIKA ÉS KAPCSOLATOK

Az első alkalommal bizalmat építünk, kapcsolódunk egy körben mindannyian, a tiszta szándék mentén, mely a terheink letételét és az új, boldogabb jövőnk felépítését jelenti. Semmiképp sem véletlen, hogy kik azok, akik egy csoporton belül találkoznak, mindannyian tükrök vagyunk egymásnak, és ezt ezekben az alkalmakban arra használjuk, hogy a szereteten keresztül tapasztalhassuk meg a tanulnivalót. Kérünk támogatást ahhoz is, hogy mindenki minden alkalmon gond nélkül részt tudjon venni.

Ezután meg is kezdjük a közös munkát, 2 állítás következik egymás után, köztük a rövid szünetben elmesélem Nektek a szeretet rendjének törvényeit. Ezeket a törvényeket Bert Hellinger fogalmazta meg, és a családállításon végzett munka alapját képezik. Speciális, ám valójában egészen magától értetődő törvényszerűségek hatnak a családlélek dinamikájára. Ha ezek a törvények megsérülnek, mert nem tartják be őket, akkor ez a sérülés valamilyen módon megmutatódik az életünkben. A szeretet rendjének helyreállítása valójában ezeknek a törvényeknek az érvényesítését jelenti.

A MÁSODIK ALKALOM: BOLDOGÍTÓ PÁRKAPCSOLAT

Közös meditációval kezdünk, a Párkapcsolat és a szívből való kapcsolódás lesz a téma. Az elméleti tudnivaló, amit ezzel az alkalommal szeretnék átadni, az egyenrangú, őszinte, szereteten alapuló párkapcsolatról szól. A két családállítás közötti szünetben arról fogunk beszélni, hogyan kapcsolódik két családi rendszer, amikor két ember összeköti az életét. Milyen tényezők vannak hatással a párkapcsolatra, és milyen mintákat hoztunk magunkkal.

HARMADIK ÉS NEGYEDIK ALKALOM: PÉNZ, BŐSÉG, HIVATÁS, SIKER

2-2 csoportos állítás lesz természetesen. Fókuszban a PÉNZ! Mit jelent, milyen szerepe van, milyen hitrendszerek, családi szokások fűződnek hozzá? Bőség vagy hiány? Gyűjteni vagy áramoltatni? Pénzmágnes-meditációt is tartunk, beengedjük az életünkbe a megtartó biztonságot. A PÉNZ teremtése szorosan kapcsolódik a HIVATÁShoz is. Ha még keresed, mi lenne az a tevékenység, amivel elegendő pénzt, bőséget teremtesz az életedben, amit szívből csinálsz, és nem muszájból – egy külön erre a célra kialakított gyakorlattal megtaláljuk Neked! Ha pedig már megvan a hivatásod, az, ami a leginkább kifejez Téged, megerősítünk Téged ebben, meglátod, mik azok a kompetenciák, amikben a legjobb vagy az adott területen, és megmutatom, mi az az ÉRTÉK, amit másoknak adsz ezzel.

Engedjük áramolni a BŐSÉGET az életedben.

ÖTÖDIK-HATODIK ALKALOM: EGÉSZSÉG, AMI NEM CSUPÁN A BETEGSÉG HIÁNYA

Ezeken az alkalmakon a 2-2 csoportos állítás mellett az EGÉSZSÉGGEL foglalkozunk. Az elmúlt két év megmutatta, milyen nagyon fontos téma ez. Egészségtippek nem lesznek, hanem lemegyünk a mélyére annak, amiért fontos az, hogy ne legyünk betegek. Ugyanis végső soron ez élet-halál kérdés, nem igaz? A mi kultúránkban sokszor még mindig tabu téma a betegség, a halál. Úgy tekintünk rá, mint mindenáron elkerülendő rosszra, és ha lehet, nem is beszélünk róla. Segítek, hogy megtapasztald, milyen felszabadító érzés, ha ki tudjuk mondani, ha szavakat találunk a megfoghatatlanra. Megismertetlek egy egészen más élet-halál felfogással. Látni fogod, hogy milyen egyszerű és logikus az egész. Miért szükséges foglalkozni egyáltalán a halál témakörével? Két okból. Az egyik az, hogy amíg a félelmeink vezérlik a cselekedeteinket, nem tudunk valóban szabad életet élni. A félelmek legmélyén pedig végső soron a halálfélelem bújik meg. Ha ezzel szembenéztél, már nem tud semmilyen külső körülmény valóban megfélemlíteni. Nem tudnak rád a félelmen keresztül hatni. Tudod-e, hogy MINDIG a lélek dönt? Ha eddig nem tudtad, megtapasztalod majd.

A másik ok, hogy mindannyiunknak vannak veszteségeink. Szeretteink, akik már nincsenek az élők sorában. Van-e velük még dolgod?  Kiderítjük, és rendbe tesszük ezt is.

HETEDIK-NYOLCADIK ALKALOM: CSALÁDI BÉKE ÉS HARMÓNIA, KÖZÉPPONTBAN VELED!

CSALÁD – Milyen érzés ezt a szót olvasni?  A család lényege az, hogy a tagokat a szeretet köti össze. Az idősebb generációktól áramlik a szeretet a fiatalabbak felé. Ahol akadálytalan ez az áramlás, ott jól érezzük magunkat, harmóniában vagyunk magunkkal és a környezetünkkel. Ott, ahol bármilyen okból blokkolva van az áramlás, a diszkomfort, harag, düh, fájdalom érzését tapasztaljuk meg.

Alapvetőnek kéne lennie, hogy érezzük azt, hogy a szüleink szeretnek minket, úgy, ahogyan az nekünk jó. Ugyanakkor, ők is csak emberek, hibákkal, döntésekkel, saját életúttal. Ezért ez leggyakrabban sérül.

A program része egy Újjászületés-meditáció a hetedik alkalommal, amelyben megtapasztalod, milyen érzés az, amikor a saját tempódban érkezel erre a világra, ahol anya és apa végtelen szeretettel és türelemmel vár Téged.

A nyolcadik alkalom egyben a SZABADULÓKÖR záró-köre is. Egy közös meditációban elkötelezzük magunkat amellett, hogy a 8 alkalom alatt elért célokat megszilárdítjuk, hogy az itt átélt tapasztalásokat beépítjük, és a SZABAD AKARAT mentén hozzuk meg mindennapi döntéseinket.

BÓNUSZ ALKALOM: EREDMÉNYEK, KÉRDÉSEK - EGY ONLINE TALÁLKOZÓ

családállitás

egy hónappal később találkozunk az online térben, ahol megosztjuk egymással, hol tartunk most. Mi az, amit sikerült megvalósítani a SZABADULÓKÖRben megtapasztaltakból, és mi az a terület, ahol még segítségre van szükség. Segítek, hogyan tudod még hatékonyabban megvalósítani Ön-MAG-ad.

Mely napokon lesz, és mennyi ideig tart egy alkalom?

2023. februárban egy hétköznapi és egy hétvégi csoport indul, kéthetente csütörtökön, illetve vasárnap.

Vasárnapi időpontok: 2023. február 5., 19., március 5., 19., április 2., 16., 30., május 14.

Csütörtöki időpontok: 2023. február 23., március 9., 23., április 6., 20., május 4., május 18., június 1.

FONTOS: ezek tervezett időpontok, a változtatás jogát fenntartom, természetesen csak alapos indokkal, a jelentkezőkkel egyeztetve. 

Minden alkalommal 9:00-tól  maximum 16:00 óráig dolgozunk majd. 

HELYSZÍN MINDEN ALKALOMMAL VERESEGYHÁZ

A PROGRAM ÁRÁHOZ PICIT GÖRGESS LEJJEBB

A lenti űrlapon tudsz jelentkezni a csoportokba, ahol két opciót tudsz választani: hétköznap vagy hétvége.

(Abban az esetben, ha tudod, hogy a program Neked való, csak az időpontokkal vagy gondban, kérlek keress meg, akár telefonon, egészen biztos, hogy találunk megoldást!  —> 06706397777 )

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Havonta szeretnél fizetni, vagy egy összegben? Mindkettőre van lehetőséged, Te döntesz!

Fizetés részletekben:

Ez esetben a nulladik alkalom díja 40.000 Ft, a havi díj pedig 80.000 Ft, a tárgyhót megelőző hónap 25. napjáig fizetve.

Egyösszegű fizetés:

a teljes árból 20% kedvezményt kapsz, így összesen csak 300.000 Ft a teljes program ára.

Jelezd a lenti űrlap kitöltésével, hogy szeretnél jönni. 24 órán belül felhívlak, egyeztetünk időpontot a 20 perces INGYENES ONLINE KONZULTÁCIÓRA, ami után még adok Neked 24 órát, véglegesíteni a jelentkezésed!

Nézd meg itt, mi mindent tartalmaz az ár:

MIT TARTALMAZ AZ ÁR?

4 SAJÁT CSALÁDÁLLÍTÁS

ÖSSZESEN 8 CSOPORTOS, ÉS EGY EGYÉNI, FELTÁRÓ ALKALOM

CÉLKITŰZŐ WORKSHOP

4 VEZETETT MEDITÁCIÓ ÉLŐBEN, PLUSZ AZ ELŐZŐ KÖRBEN FELVETT MEDITÁCIÓK HANGANYAGA

4 ÉLETTERÜLETEN A BLOKKOK OLDÁSA: PÁRKAPCSOLAT, EGÉSZSÉG, CSALÁD, PÉNZ-HIVATÁS

BÓNUSZ ALKALOM: ONLINE UTÁNKÖVETÉS A CSOPORTTAL

A teljes ár tartalmaz egy nulladik alkalmas feltáró beszélgetést, valamint 8 alkalom csoportos családállításon való részvételt, ebből 4 alkalommal állítást kérői minőségben, 4 alkalommal pedig segítői minőségben. Az egyes alkalmakon a családállításokon kívül sor kerül arra is, hogy az előző állításokon tapasztalt megéléseket utánkövessük. Külön Messenger-csoportot hozok létre, amiben meg tudjuk osztani egymással a megéléseket két állítás között is, és kérdezni tudsz tőlem. A konkrét családállításokon kívül tanítok Neked célkitűzést, teremtő gyakorlatokat, meditációt, gyors oldási technikákat, amiket alkalmazni tudsz a mindennapokban.

Bónusz alkalom: 1 hónappal az utolsó SZABADULÓKÖR után tartunk egy online találkozót. Örülünk egymás sikereinek, és segítek pályára állni azon a területen, ahol még bizonytalan vagy.

Bónusz ajándékaim számodra: 1. Hogyan Változtasd meg az Életed – Rakovics Éva könyve. Az első alkalommal szeretném Neked ajándékozni! Gyakorlati útmutató, melyből kiemeljük majd a legfontosabb gyakorlatokat.

2. Egy csodaszép csillogó bögre, csak a programban részt vevők számára elérhető, a legkedvesebb idézetemmel, hogy nap mint nap emlékeztessen a hit erejére.

3. Az eddigi Szabadulókörök meditációinak rögzített hanganyaga: pénz, szerelem, kívánságok manifesztációja témákban.

4. A kör lezárulása után kb. 4 héttel egy online közös utánkövető alkalom. Bár az eddigi csoportok mind azt kérték, hogy személyes legyen ❤️ Ha mindenkinek megfelel, én állok elébe!

BÓNUSZ AJÁNDÉK NEKED!

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Mindenekelőtt arra szeretnélek kérni, hogy csak abban az esetben jelentkezz, ha valóban meggyőződtél róla, hogy ez az, amire szükséged van. Ha tudod, hogy a fenti időpontokon valóban rá is fogsz érni. Kérlek, hogy akkor jelentkezz csak, ha valóban képes vagy elköteleződni egy cél mellett, és teljesíteni azt, amit vállaltál: hogy megjelensz itt nálam Veresegyházon mind a 8 alkalommal! Just show up – ennyi a dolgod! Azért fontos ez, mert itt valóban egy bizalmi kört is építünk, és a többiek is számítanak Rád. Ha nem vagy benne biztos, hogy ez a hosszú távú közös munka Neked való, de szeretnél velem dolgozni, akkor hívj fel, és kialakítunk egy egyénileg Rád szabott konstrukciót, vagy egyszerűen jelentkezz be a következő csoportos családállításra itt: CSALÁDÁLLÍTÁS

Természetesen felmerülhetnek „körülmények”, ezért igyekeztem olyan lemondási feltételeket kialakítani, amikkel senkit nem ér kár.

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha valóban komolyan gondolod ezt a 8 hetes utazást. Azért vannak jó előre meghirdetve a konkrét időpontok, hogy tudd alakítani hozzájuk a többi programodat.
Természetesen előállhat olyan helyzet, amikor nem tudsz eljönni (bár már a program megálmodásakor igyekeztem úgy teremteni, hogy ilyen ne legyen). 
1 alkalom lemondása esetén: ha azon az alkalmon éppen állításod is lett volna, módosítok az állítások sorrendjén, és sorra kerülsz a következő alkalommal. A kimaradt alkalom díja nem jár vissza, azt azonban vállalom, hogy az azon az alkalmon elhangzott tudásanyagot, tanítást írásos vagy hangfelvétel formájában eljuttatom Hozzád, így nem maradsz le semmiről. A családállításokról nem készül hangfelvétel.
Amennyiben úgy döntesz, hogy egy ponton kiszállsz a programból, és nem folytatod, úgy a hátralévő alkalmak díjának 50 %-át ki kell fizetned. (Az egyes alkalmak díja 40.000 Ft-ra jön ki.)
Időpont változás: 
Az időpont változtatás jogát bizonyos körülmények között (betegség, karantén) fenntartom, természetesen a résztvevőkkel egyeztetve.
Program esetleges megszűnése: 
Amennyiben a programot a vége előtt megszüntetem, a hátralévő alkalmak árának 100%–át visszafizetem Neked.

FONTOS!

A program változtatás jogát fenntartom. Mégpedig azért, hogy leginkább a résztvevők egyéni preferenciáit tudjam kiszolgálni. Ezért az egyes programok sorrendje, a Ti igényeitekhez igazodva változhat. Kevesebb nem lesz semmiképp! A sorrendet esetleg megváltoztatom, illetve egy adott gyakorlat helyett egy, Hozzátok jobban passzolót teszek be. Ezt minden esetben egyeztetjük. Ami fix és biztos: a 8 alkalom alatt lesz saját 4 családállításod, amivel akadálytalanítjuk az energia áramlását az életed 4 fő területén: Pénz, Párkapcsolat-Hivatás, Egészség, Család.  További 12 állításon pedig Segítő minőségben veszel részt.