Tel: 06-70/639-7777

Sorselemzés, Sorsforgatókönyv

Elgondolkodtál már azon, hogy vajon mit rejt a sorsod és mi derühetneki egy sorselemzésből?

Mit jelent a születési dátumod?

Mit mutatna meg számodra egy sorselemzés?

Mi miért alakult úgy az életedben, ahogyan alakult?

Mindig is érdekelt, hogy vajon az életünk előre el van rendelve vagy pedig van rá befolyásunk?

A sorselemzés vagy sorsforgatókönyv-elemzés, életút-elemzés tökéletes módszer arra, ha a fenti kérdések mindig ott vannak a gondolataidban, és tudod, hogy minden mindennel összefügg. Érzed, hogy ami történik veled, vagy ahogyan döntesz, az mintha sorsszerű lenne!

Életünk ugyanis több forgatókönyvi szakaszból áll, melyeket ki tudunk számítani. Életeseményeink ezeknek a szakaszoknak az ismeretében új értelmet nyernek. Megtudhatod, mire érdemes hangsúlyt fektetned az egyes szakaszokban, illetve azt is, hogy a mostani és következő néhány életévedben mi a fő tanulni- és tapasztalnivalód. 

Neked való a sorselemzés, ha:

Ismerd meg a számaid, tudd meg az életed küldetését!

Jelentkezz még ma be Sorselemzésemre!

A módszer utat mutat

A jövőnkbe mindannyian szeretnénk bepillantást nyerni, hiszen ezer -látszólag – kibogozhatatlan szálon fut. Az évszámaid megmutatják mi vár rád és milyen a kapcsolati rendszered. Ha ismered a sorsodat és felelős döntéseket hozol, akkor tudatosan alakíthatod az életedet. Harmóniába kerülhetsz önmagaddal, a környezeteddel az életed minden területén.

Minden felismerés, amely külső vagy belső forrásból származik hatást fejthet ki a kapcsolati rendszeredre, felülírhat, megváltoztathat dolgokat. A sorsodat adott keretek között te magad alakíthatod, hiszen van választásod. A problémáid megoldásában családállítás is a segítségedre lehet.

Bizonyára te magad is feltetted már ezeket a kérdéseket:

 • Mi végre vagyok a földön?
 • Mire születtem?
 • Mi segít?
 • Mi akadályoz a céljaim elérésében?
 • Mit tehetek magamért és másokért?

A tudatosság egy bizonyos szintjén már tisztában vagyunk vele, hogy vannak fix fordulópontok az életünkben és emellett van számos választási lehetőségünk. Az életedet élheted tudatosan vagy ösztönösen, mindegyik által fejlődni fogsz. Ha dolgozol az önismereteden és sodródás helyett át akarod venni az irányítást, akkor meg kell, hogy ismerd a sorsod forgatókönyvét, amelynek remek módja a sorselemzés.

A sorselemzés megmutatja a feladataidat

A sorselemzés megmutatja a sorsfeladataidat az életed minden területét érintve a párkapcsolatot, munkát, családot és egyéb kapcsolatokat is. Minden szituációban érdemes ránézni mire tanít az élet általa, mit kell felismerned. A személyes konzultáció alkalmával segítek neked ebben, ha megtisztelsz a bizalmaddal és kéred a sorselemzést.

A sorselemzés által:

 • Kiderül a számodra mi a sorsfeladatod, mire születtél le.
 • Megtudod, mi a magaddal hozott párkapcsolati mintád.
 • Elmondom, melyik sorsforgatókönyvi szakaszodban vagy most, annak mi a meghatározó feladata számodra, és hová érdemes eljutnod a végére.
 • Megnézzük a következő 3 évedet, mikor, mi lesz fókuszban!
 • Rálátást kaphatsz az érzelmi világodra, hogyan viszonyulsz a párkapcsolatodhoz.
 • Arra is fény derül milyen számokkal rendelkező emberekkel tudsz jól együttműködni és kivel lehet sikeres párkapcsolatod.

Életünk teremtésének és fejlődésének fontos mozgatórugója a kíváncsiság. Mi történik veled ma és mi fog történni holnap és egész évben? A jó hír az, hogy ez nem csupán előre látható, de neked magadnak is jelentős ráhatásod lehet, mert mindig van választásod.
A jövőnket a sorsunkat mindannyian szeretnénk előre tudni és ezt a kíváncsiságot az évváltás még inkább fel szokta erősíteni. Ilyenkor fogadalmakat teszünk és elhatározzuk, hogy megváltoztatunk néhány dolgot az életünkben. Az előrejelzés ebben is nagy segítségedre lehet. Megtudhatod mi az, amivel kapcsolatosan támogató energiákra számíthatsz és mi az, amit érdemes későbbre halasztani.

A sors elemzés megmutatja a buktatókat is, amelyek lassíthatnak a céljaid elérésében és azt is megtudhatod, hogyan kerülheted el ezeket. Fény derül a lehetőségeidre és beindíthatod a teremtés folyamatát, amiben én is segítelek. A sorselemzés utat mutat, de csak a kiinduló helyzetet látjuk a segítségével.

Mindig rajtad múlik mi fog történni.
A választásokat a döntéseket TE fogod meghozni.

Ha sorselemzésre jössz hozzám kérdésekkel is készülhetsz, de az sem gond, ha nem tudod még pontosan mit szeretnél. Csak tedd a kosárba a Sorselemzés.linken, küldd el a megrendelést, és felhívlak és egyeztetünk a részletekről. 

Másik önismereti módszer a Kronobiológia Önismeret és Emberismeret, melyből megtudod, mik az erősségeid, hol vagy kevésbé terhelhető, mekkora a szeretet-tartályod, hogyan viszonyulsz másokhoz érzelmileg, mennyit érdemes aludnod, és még rengeteg tulajdonságoddal tisztába kerülsz: Kronobiológia elemzés

Kérheted a két elemzést együtt, szuper áron a Feltáró konzultációban, melyhez egy Rajzelemzés is tartozik! Önismereti konzultáció.