Tel: 06-70/639-7777

Családállítás

A családállítás helyreállítja a szerete rendjét. “A szeretet megtölti azt, amit a rend körülzár. A szeretet a víz, a rend a korsó. A rend összefog, a szeretet szétárad. A rend és a szeretet együttműködnek.

A szeretet rendjét némelyek úgy kezelik, mintha csak egy vélekedés lenne, amellyel tetszés szerint rendelkezhetünk, vagy amelyet tetszés szerint megváltoztathatunk.”

Bert Hellinger

A családállítás, családfelállítás az a módszer, mely rendet tesz az életedben, ugyanis kiválóan alkalmas a régmúltból hozott sebek feloldására, szülői, nagyszülői kapcsolatok megoldására, szülőségbeli gondokból fakadó kérdések megválaszolására.

Családállítás, családfelállítás során a középpontba egy elakadás, egy nehézség kerül, mely megnehezíti, akadályozza a hozzám érkező életét. Ez a gond lehet párkapcsolati, magánéleti, szülőségbeli, munkahelyi, stb. – bármi is legyen ez a gond a Szeretet rendjét felborította. A foglalkozás során a nehézséget, a gondot feladatunk megoldani, és helyre tenni így a Szeretet rendjét.

A családállítás, családfelállítás módszere Bert Hellinger nevéhez fűződik, és  nevezték el a családállításként is emlegetett technikát, amelynek a lényege az, hogy rendet tegyen a családi, tudattalanul is ható kapcsolatokban, és ezáltal mindenki a családban az életét a maga helyén, a saját szerepében élhesse. Bert Hellinger módszere a Szeretet rendje mentén, vagy más néven a családállítás törvényei alapján zajlik.

A “rendbetétel” Bert Hellinger által megfogalmazott “Szeretet rendjei” vagy másként nevezve a családállítás törvényei alapján zajlik.

A Szeretet rendjének ismerete, és alkalmazása csodálatos módon tudja segíteni saját életük rendbetételével azokat, akik hozzám fordulnak.

Családállítás során lehetőség van egyéni vagy csoportos foglalkozáson részt venned. 

Ha nem szeretnéd, hogy mások is ott legyenek a foglalkozáson, akkor akkor gyere egyéni állításra Veresegyházára.

családállítás

Hogyan zajlik nálam egy családállítás?

Miután felveszed velem a kapcsolatot, és egyeztetünk időpontot, a foglalkozás előtt beszélgetünk, elmondod, hogy mi a kérdésed, a nehézséged, mellyel kapcsolatban szeretnél megoldást kapni. Amennyiben még nem jártál nálam, akkor a családállítást megelőzi egy teljes elemzés, mely során a kronobiológiát, a sorselemzést, a rajzelemzést hívom segítségül pontosan azért, hogy megismerjelek téged.

Fontos, hogy a foglalkozások egy szeretetteljes, nyugodt közegben zajlanak, ahol minden arról szól, hogy az általad feltárt problémát megoldjuk, és helyre tegyük a megsérült Szeretet rendjét.

Önismeret, családi kapcsolatok , családi minták és sorsok feltárása,  roblémák beazonosítása és elérendő célok kitűzése. Így tudunk a lehető leghatékonyabban dolgozni, az állítás alatt már tudom a hátteredet, könnyebben és gyorsabban beazonosítom, ha egy elakadás megmutatja magát.

Egyéni állítás: egyedül jössz, vagy hozhatsz magaddal saját segítőt, ha szeretnél. Eszközöket használunk, az egyes szereplők megjelenítésére, ezek lehetnek kövek, bábuk, plüss állatok, de én legjobban a színes lapokat szeretem, azokra rá is tudunk állni, betöltve a megfelelő szerepet. Te beszélsz minden szereplő helyett, akikről az elején nem tudod, melyik melyik,
hogy ne befolyásoljon a tudatos elméd. A végére pedig szépen minden kitisztul, megtapasztalod, hogy a saját szereped, a saját helyed a legjobb Neked.

Csoportos állítás: kiscsoport, maximum 5-6 fő. Kívülről nézheted, mint egy mozit, így még jobb rálátásod nyílik az életed eseményeire. A szereplők számára fedetten indul az állítás, ők nem tudják, kit játszanak, csak Te vagy beavatva.

Mikor segíthet neked ez a módszer?

Büszke vagyok arra, hogy hivatásos, tanúsítvánnyal rendelkező családállítóként segíthetlek a Szeretet rendjével az életedben rendet, harmóniát teremteni.

családállítás, családfelállítás

Kukkants be hozzám, nézd meg, milyen nálam egy családfelállítás

Segítő eszközökkel dolgozom a foglalkozások során: gyakran színes lapokkal, de elfőrodult már, hogy plüss, játék vagy párna került be segítő szerepbe.

Várlak szeretettel következő csoportos családállításomon!

Az időpontokért kattints a lenti gombra, és máris nézheted naptáram!