Tel: 06-70/639-7777

Kronobiológia

Egy módszer, mellyel egy perc alatt megismered önmagad és embertársaid!

Mi is valójában a kronobiológia?

Jelentése:

Kronosz – idő

Biológia – élőlények tudománya

Genetika – öröklött információ átadásának tudománya

A kronobiológiát az 1970-es években alkotta meg Prof. Dr. Athur Vlagyimírovics Zsazskov és Tatjana Szmirnova az akkori Szovjetúnióban. Magyarországon a rendszer oktatása 1994-ben kezdődött el, és azóta is töretlen sikernek örvend.

A koronobiológia valójában orvosok, pszichológusok, gyógyítók, tanárok, filozófusok, pszichoterapauták tapasztalatait sűríti magába, melyet évtizedes kutatások és statisztikailag igazolt eredmények hitelesítenek.

A kronobiológia alapja a születési dátum, a te születési dátumod. Születésedkor egy adott energetikai számösszeget kapsz, mely három életritmusra, síkra oszlik el: fizikai, érzelmi és intellektuáli síkokra.

A születési adataidból kapott számok  lehetővé teszik, hogy képes leszel megismerni önmagad, és átlátod az emberek, a te környezetedben levő emberek egymáshoz való kapcsolódását. Ezzel az ismerettel lehetőséged van mélyebben és kifinomultabban megismerni önmagad és a családod, a kollégáid, az embertársaid. 

kronobiológia
A kronobiológia által megtudhatod, hogy mi a te és embertársaid különleges címkéje

Miért fantasztikus módszer a kronobiológia?

A kronobiológia lehetővé teszi, hogy energetikai és információs szemszögből vizsgáljuk meg saját és embertársaink tulajdonságait.

Ismerd meg önmagad!

Kérd kronobiológia elemzésem még ma!

Tanuld meg a legérthetőbb önismereti és emberismereti módszert, a kronobiológia módszerét 3 nap alatt!