Tel: 06-70/639-7777

Egyéni, önismereti feltáró konzultáció

Tedd meg te is az első lépést a boldogabb élet felé!

Olvasd el, hogy mikor ajánlom neked egyéni önismereti feltáró konzultációm!

Az egyéni önismereti feltáró konzultáció lehetőség neked, hogy nyugodt körülmények között akár online, akár személyesen lehetőséged legyen rátalálni önmagadra, megtalálni az igaz-éned, mely mindig is ott volt mélyen benned.

Várlak szeretettel egyéni konzultációmra, ha:

családállítás

Ez történik egyéni önismereti feltáró konzultációim során:

Egyéni önismereti feltáró konzultációm az internet segítségével online  vagy személyesen valósul meg – attól függően, hogy te hogyan szeretnéd. Fontos, hogy kamerát mindenképpen használnunk kell, hiszen a megfelelő energiák és kapcsolódások beindulásához látnunk kell egymás arcát. 

Konzultációm során mindig nyugodt körülményeket teremtek, hiszen a legfontosabb, hogy te jól érezd magad. A konzultáció nincsen időhöz kötve, mivel az a legfontosabb, hogy megtaláljuk a téged zavaró, akadályozó körülményeket, mélyen levő dolgokat, eseményeket.

Egyéni konzultációm során beszélgetünk, elmondod, hogy mi az a téma, amivel kapcsolatban szeretnél segítséget kapni tőlem. Ahhoz, hogy jól megismerjelek, 7 szimbólumos rajzelemzéssel kezdünk, majd a születési dátumod alapján kronobiológiai elemzést végzek, és végül rátérünk a sorsforgatókönyved átnézésére is.

Az egyéni konzultációim során nincsenek kőbe vésett szabályok, úgy haladunk, ahogyan neked jólesik, ahogyan te szeretnéd. Természetesen van egy menete a konzultációnak, de attól bármikor el tudunk térni, ha a probléma, a gond, a nehézség megoldása azt kívánja.

Ha úgy érzed, hogy itt az idő, hogy rendbe tedd lelki dolgaid, hogy a téged nyomasztó nehézségek valódi okát megismerd, és meg tudd oldani, akkor kérj egyéni, önismereti konzultációt tőlem a lenti gombra kattintva!