Tel: 06-70/639-7777

Rajzelemzés

7 szimbólum - 1 papír - 1 ceruza

Ismerd meg lelked titkát csupán egy rajzzal

Mondják, hogy egy kép többet mond ezer szónál… A rajzelemzés pontosan erről szól: 7 szimbólum rajzolásával olyan dolgokat tudhatsz meg saját magadról, a családod, környezeted hozzád való viszonyáról, melyekről lehet, hogy nem is tudtál.

A 7 szimbólum, melyet lerajzolsz: nap, ház, fa, út, kés, kígyó, kerítés. Nem kell sem rajztudás, sem végzettség, ezeket az egyszerű dolgokat te is le tudod rajzolni. 

Rajzod elemzése során nem csak azt nézem, ami a képen van, hanem azt is, hogy milyen kérdéssel, kéréssel érkeztél hozzám. 

rajzelemzés

Kinek való a rajzelemzés?

Rajzelemzésem során megismerheted a lelked titkait, megtudhatod, hogy valójában mi rejtőzik a lelkedben. Sokszor érezheted azt, hogy mást mond az agyad, mint amit a szíved, a lelked szeretne közölni. Ilyenkor azt is érezheted, hogy ellentmondás van magadban, és nem tudod, hogy most az agyadnak vagy a szívednek, a lelkednek higgy.

A rajzok mesélnek, nem csak a lelked üzenetét adják át, de testi gondokat is jelezhetnek! Igen, tested érintő betegségeket, traumákat is megjelentethetsz a rajzodon, melyekről lehet, hogy még nem is tudsz.

Egy szuper módszer, mellyel még jobban megismerheted önmagad!

Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad, akkor kérj ONLINE RAJZELEMZÉST tőlem!

48 órán belül megkapod a  2 A/4-es lapos elemzést, melyben minden kérdésedre választ kapsz!