Tel: 06-70/639-7777

Rajzelemzés

7 szimbólum - 1 papír - 1 ceruza

Ismerd meg lelked titkát csupán egy rajzzal

Mondják, hogy egy kép többet mond ezer szónál… A rajzelemzés pontosan erről szól: 7 szimbólum rajzolásával olyan dolgokat tudhatsz meg saját magadról, a családod, környezeted hozzád való viszonyáról, melyekről lehet, hogy nem is tudtál.

A 7 szimbólum, melyet lerajzolsz: nap, ház, fa, út, kés, kígyó, kerítés. Nem kell sem rajztudás, sem végzettség, ezeket az egyszerű dolgokat te is le tudod rajzolni. 

Rajzod elemzése során nem csak azt nézem, ami a képen van, hanem azt is, hogy milyen kérdéssel, kéréssel érkeztél hozzám. 

rajzelemzés

Kinek való a rajzelemzés?

Rajzelemzésem során megismerheted a lelked titkait, megtudhatod, hogy valójában mi rejtőzik a lelkedben. Sokszor érezheted azt, hogy mást mond az agyad, mint amit a szíved, a lelked szeretne közölni. Ilyenkor azt is érezheted, hogy ellentmondás van magadban, és nem tudod, hogy most az agyadnak vagy a szívednek, a lelkednek higgy.

A rajzok mesélnek, nem csak a lelked üzenetét adják át, de testi gondokat is jelezhetnek! Igen, tested érintő betegségeket, traumákat is megjelentethetsz a rajzodon, melyekről lehet, hogy még nem is tudsz.

Egy szuper módszer, mellyel még jobban megismerheted önmagad!

Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad, akkor kérj Rajzelemzés Konzultációt!

Akár online is működik. Kattints, és minden kérdésedre választ kapsz!