Tel: 06-70/639-7777

A kronobiológia szerepe, hogy meghatározza a születésünkkor működő energiák milyenségét. A születési adatok alapján végzett számítások segítségével kapott értékek segítenek megérteni a működésünk miértjeit, és azt is, hogy miért éppen úgy reagálunk egy adott helyzetben, ahogy. Hasonlóan, mint az asztrológiai elemzés esetében.

A kronobiológia elemzés mélyebb megértést ad

Sokak számára nyújtanak ezek az információk mélyebb megértést a gyermekükkel vagy a párjukkal kapcsolatosan. Például, hogy a családtagjaink nem azért nem tesznek meg egy bizonyos dolgot, amire kértük őket, mert lusták vagy nemtörődömök vagy netán bosszantásból, hanem azért, mert ilyen a természete, és le kell győznie az őt fékező energiákat.

Emiatt neki több időre van szüksége ahhoz, hogy hozzákezdjen valamihez, sőt a tervezéshez, átgondoláshoz is. Ez a mindig pörgő-szikrázó személyiséget az őrületbe kergetheti, főként, ha személyes sértésként tekint erre a megfontoltságra. A kronobiológia elemzés, a fontos döntésekben is segítségünkre lehet, vagy a gyermekünk továbbtanulásához is fontos támpontokat adhat.

A születési energiánk meghatározó

A születésünkkor sokféle tulajdonságot öröklünk a szüleinktől, sőt a távolabbi felmenőinktől is. Ezek meghatározóak az egész életünkre. Az újszülött kap még egy ennél is lényegesebb információt, ami mindennek az alapjául szolgál: ez a Föld energia-információs állapota a csecsemő megszületésének pillanatában. Ez felülírhatatlan és megváltoztathatatlan, meghatározza meg az adott személy egész életében érvényes hozott tulajdonságait.

A hatások, amelyek az életünk során érnek minket: a nevelés, tanulás és a tapasztalások, ezekre az alapvető tulajdonságokra épülnek rá. A kronobiológiai elemzésben a földtől kapott életenergia van központban.

Mindenki pontosan annyit kap, amennyi neki szükséges

Fontos tudnivaló: Nincs semmiből sok vagy kevés, amit kaptunk. Mindenki pontosan annyit kap, amennyi az életfeladatainak az elvégzéséhez szükséges. Ezt az értéket mi magunk választjuk amikor megtervezzük a leszületésünk időpontját.
Ezek az értékek nem arra utalnak mennyire vagyunk okosak, tehetségesek vagy szerethetők. Ezek csupán energiák, azt mutatják meg, hogy az adott dologhoz kapcsolódó csakránk mennyi energiával rendelkezik. Ez az energiaszint nem befolyásolja az alkotó képességünket. Ha nem túl magas akkor is alkothatunk nagy dolgokat. Híres tudósok, sportolók is szélsőséges értékek mellett, amely hol alacsony volt hol magas, mégis nagy eredményeket értek el. A lényeg, hogy használjuk ki a lehetőségeinket.

Az összéletenergia fix érték

Az összéletenergia fix érték, amelyen nem változtathatunk. Ennyit kaptunk, és az a dolgunk, hogy okosan, és minden lehetőséggel élve gazdálkodjunk vele. Az már ránk van bízva. hogy ezt hogyan tesszük. Ha az erősségeinkre koncentrálunk, és éberek vagyunk a lehetőségeinkre akkor biztos, hogy sikeresek leszünk abban, amihez hozzákezdünk.
Az alap a fizikai energiánk, e mellé társul az érzelmi és az intellektuális energiánk. A meghatározott alapokon túl mi irányítjuk az életünket, és rajtunk múlik, kihasználjuk-e az adottságainkat és a lehetőségeinket.

Kategóriák: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.