TANULD MEG A LEGÉRTHETŐBB ÖNISMERETI ÉS EMBERISMERETI MÓDSZERT 3 NAP ALATT

MIRE JÓ EZ NEKED? Hogyan lesz betonbiztos önbizalmad, hogyan tudsz másoknak is segíteni ebben, és mindenkivel szívből, könnyedén együttműködni?

Golyóálló önbizalom Önismerettel - ezt adja a Kronobiológia!

Jelentkezz most a tanfolyamra, és tanuld meg csupán 3 nap alatt ezt a fantasztikus önismereti és emberismereti módszert!

TANULJ A BOLDOGSÁGODÉRT!

Tedd magad szabaddá 3 napra, jelentkezz a Tanfolyamra! Ha ez nem megoldható, akkor tanulj otthonról, online videók segítségével! Nincs kifogás, itt az idő: MOST! A tudás hatalom – és az alkalmazott tudás =>> BOLDOGSÁG!

GYAKOROLD A MÓDSZERT!

A módszer segítségével vizsgáld meg az embereket, és bánj velük úgy, amilyenek! Meglátod, imádni fogják, és Téged is! Ha tanácsadó vagy, akkor látni fogod, hogy milyen profin tudsz egy számítás után segíteni egy embernek a problémáját megoldani!

LÉGY SZABAD ÉS BOLDOG!

Az egész világot megérted, és mivel Te jóban leszel önmagaddal, a világ is jóban lesz veled! Ha Kronobiológia Tanácsadó leszel, és új hivatásod lesz a módszernek köszönhetően, áramolni fog feléd a pénz és azt tehetsz a szabadidődben, amit csak akarsz!

Ha az egész oldalt nem is, de ezt a „kicsit” mindenképpen olvasd el:

Megismerkedsz önmagaddal, és a többi emberrel. Úgy IGAZÁN! Megtudhatod, hogy milyen a reakció készséged; kell-e sportolnod, ha igen, mit; mennyit kell aludnod, hogy az energia háztartásod rendben legyen; ücsörgős, vagy menős típus vagy. Milyen étkezési szokások segítik az egészségedet? Milyen és mekkora erőd van, és hogyan tudod a leghatékonyabban felhasználni. Ez a módszer, a Kronobiológia, a születési adottságaidat, a „gyári beállításodat” mutatja meg! Tudod, azt a kezdeti ÉNEDET, akit még nem rontott el a világ, a sok rossz tapasztalat, a kudarcok, vagy akár csak a társadalom!

Hogyan tudod eredményesen képviselni magadat, hogyan állj ki önmagadért és védd meg az érdekeidet. Mikor vagy jól, ha a többiek örömével, vagy a saját örömöddel foglalkozol inkább? A körülötted élő szeretteid, szüleid, gyerekeid, munkatársaid mindezeket hogyan csinálják. Miben hasonlítasz a barátaiddal egymásra, és miben különböztök (és/vagy éppen hasonlítotok) az ellenségeiddel? Hogyan tudsz “JÓL” Önmagad lenni, és az IGAZ-IGAZ ÉNEDET, ÉLETEDET ÉLNI? Ezekre a kérdésekre kapsz választ, de nem akarok mindent elárulni, csak még annyit, hogy ez csak a kezdet! Ez a minimum… (A tanfolyamon lesz szó még a szexről is – kinek hogyan jó, és hogyan lehet helyrehozni egy elromlott házasságot..!!!)

Hollós Izabella vagyok, családállító, édesanya

Abban tudok neked segíteni, hogy azt az életet éld, melyre mindig is vágytál, melyet mindig is szerettél volna elérni, de valamiért, valamilyen oknál fogva akadályoztatva voltál ezidáig.

Én magam 1000X kérdőjeleztem meg, és teszteltem le ezeket a módszereket, kerestem bennük a racionalitást és a logikát. Csak azt tartottam meg, amik megfeleltek ezeknek a kritériumoknak.

Módszereim abban támogatnak téged, hogy meglásd az elakadásaidat, megismerd, mi az a nehézség, mely miatt nem tudsz továbblépni egy adott helyzetben, nem tudsz dönteni vagy éppenséggel nem tudod, hogy merre indulj el.

MIT MONDANAK RÓLAM, AKIK MÁR JÁRTAK NÁLAM

Számtalan családállításon voltam már az évek alatt, de egyetlen alkalommal sem kaptam olyan egyértelmű válaszokat, iránymutatásokat és azonnali megoldásokat, mint Izánál. A vele való önmunka után rövid időn belül mélyreható változások indultak el bennem és ezáltal az életemben. Meglepően gyorsan hozott váratlan, pozitív eredményeket és életeseményeket a vele való közös munka, amiért örökre hálás leszek.

Kajáti Krisztina

Nagyon ajánlom Izát, szívvel lélekkel támogat az úton, ha elakadtál és változtatni szeretnél. Figyel, segít, terel és mindent elkövet, hogy hatékonyan oldódjon meg, illetve oldódjon ki a probléma az életünkből.
Aki kacérkodik azzal, hogy kipróbálja a családállítást, ne tétovázzon, Iza nagyon jó választás és én szinte biztos vagyok benne, hogy elindul a vágyott változás.

Raboczki Adrienn Petra

Amikor azt mondod régi élethelyzetekre
-Ohhh ezen már simán túl vagyok ….és Izánál kiderül , egy nagy frászt vagyok túl. Fantasztikus oldások, elengedések, megerősítések, önmagad megismerése, hogy az életünk végre pozitív irányba haladjon egy meg fantsztikusabb emberrel Izabellával, aki csupa szeretetet, jó indulat , tele pozitív energiával . Életem legjobb döntése volt, hogy elmentem hozzád .
Köszönöm
Krisztina Pudics

IDŐPONT – HELYSZÍN – ÁRAK

2024. február 02-03-04. péntek-szombat-vasárnap.

VAGY ONLINE VIDEÓKKAL, AMIKOR RÁÉRSZ!

Ha esetleg nem érsz rá, vagy vidéken, külföldön élsz, akkor sem maradsz le, mert ONLINE VIDEÓK segítségével, OTTHONRÓL, SAJÁT IDŐBEOSZTÁSODBAN IS megtanulhatod! Mindkét esetben első lépés a Felnőttképzési szerződések és a Jelentkezési lap kitöltése!

Veresegyház

Csendes, nyugodt, letisztult környezetben, kis csoportban tartom a képzést. A szünetekben vendégem vagy egy kávéra vagy egy teára.

175.000 Ft + Áfa

222.250 Ft

Jelentkezési határidő:

január 31.

MI TÖRTÉNIK ÉS MIT TARTALMAZ AZ ÁR?

MIT KAPSZ MÉG?

Pénteken, és minden nap 9-kor kezdünk. legalább 17 óráig maradunk! Rövid bemutatkozás, mindenki meghatározza a tanfolyam célját, mit akar elérni vele! Kitűzzük a céljainkat. Aztáááán, belecsapunk  (a lecsóba ) a tanulásba. Első körben megismerkedünk a módszer kialakulásának történelmével, megadjuk a tiszteletet Dr. Artur Zsaskov professzor úrnak, majd megtanuljuk, hogyan kell értelmezni a Kronobiológia táblázat adatait, eredményeit. Megismerkedünk a csakrákkal, és megtanuljuk a Kronobiológia képlet számítását. Ezen a képzésen, mint az Élet Változtató Akadémia összes képzésén, névre szóló tananyagot kapsz, tollat, jegyzetet ( és néhány aprócska kis meglepetést is ), tehát elég, ha nagyon figyelsz, és csak pár dolgot jegyzetelsz majd.

Megismerjük mit üzennek a számok, és hogyan nevezzük a számhoz tartozó karaktereket. Mindezt fizikai síkon (cselekvés-csinálás, munkavégzés, evés, alvás, szex) majd az érzelmi síkon ( én, te, ők, adni, vagy kapni, önérvényesítés, szókimondás témaköreit) és a szellemi síkot ( gondolkodás, megérzések, tanulási módok, fejfájás, túl agyalás, képzelő erő témák – csak, hogy néhányat kiemeljek), majd JÓ SOKAT GYAKOROLJUK AZ ÖSSZEOLVASÁST! Jöhetnek a KÉRDEZZ-FELELEK, első körben Te kérdezel, aztán pedig én, és jöhet is a vizsga! Majd szóljanak a harsonák, ünnepeljünk, megkapod sikeres vizsga esetén a Tanúsítványodat! Azok, akik hivatásszerűen akarnak foglalkozni a Kronobiológiával, nekik ezek után lesz még 1 nap, amikor megbeszéljük, mi a Tanácsadó feladata, kommunikációja, ha a tudását professzionálisan akarja felhasználni! Ha nem akarsz Tanácsadó lenni, akkor nagyon szuper ez a plusz nap gyakorlásnak, és spórolhatsz kb. fél év gyakorlást! 

5 BÓNUSZ AJÁNDÉK A KRONOBIOLÓGIA TANFOLYAMHOZ amivel garantáltan megduplázod a megszerzett tudásod értékét

Havi gyakorló alkalmak velem, online, amire hozhatod a kérdéseidet, esettanulmányokat beszélünk át, ismétlünk, vagy éppen aktuális elemzésedben segítünk! Mindenki, aki részt vesz a tanfolyamon, meghívást kap erre az eseményre, amiről felvétel is készül, így utólag is megnézheted. Nem engedem el a kezed, mert azt akarom, hogy HASZNÁLD A TUDÁSOD!

Talán tudod, hogy a szívem csücske a közösségépítés. Az elvonulásokra, Szabadulókörökre is létre szoktam hozni chat-csoportokat, azért, hogy akik nálam megismerték egymást, kapcsolatban tudjanak maradni egymással, legyen egy megtartó közösség, ahol meg tudjuk kérdezni egymástól, hogy vagy Természetesen ebben a chat-ben elsősorban szakmai kérdéseket tudsz feltenni, de másodlagos célja a kapcsolódás segítése. Bármikor kérdezhetsz!

Nézd vissza bármikor!

Ha az ONLINE tanfolyamot választod, akkor ugye előre felvett, megszerkesztett tananyagot kapsz egy online felületen. Azokon a felvételeken Rakovics Évitől személyesen tudsz tanulni, képzeld, 2019-ben én is online tudtam csak tanulni a kisgyerekek mellett, ezért jól ismerem azt a tananyagot: tökéletes! Viszont többen mondtátok, hogy jó lenne tőlem is hallani, ezért úgy döntöttem, felveszem az élő tanfolyamot, és a felvételt elküldöm Neked, teljesen ingyen – akár online, akár személyesen vettél részt!

Kérdezz bármikor korábban végzett tanulóktól: már több, mint 100-an vagyunk ebben a csoportban és sikeres vizsga után Téged is beveszünk!

IGEN, JÓL LÁTOD! Akár online, akár személyesen voltál, bármelyik későbbi Kronobiológia tanfolyamra INGYEN jöhetsz ismételni.

Mindig készülök kis ajándékokkal, további kedvezményekkel, személyesen pogival-sütivel, aki már volt nálam tudja, aki még nem, itt az idő kipróbálni

SZINTET LÉPHETSZ AZ ÉLETEDBEN, MEGÉRTED, MIÉRT NEM SIKERÜLTEK EDDIG A DOLGAID, ÉS KÉPES LESZEL VÁLTOZTATNI RAJTUK!
Ez nem csupán az önismeretről vagyis tudásról szól, hanem a tudáson keresztül az ÖNSZERETETRŐL  Márpedig egy boldog életnek ÖN-MAG-AD megismerése és megszeretése az alfája és omegája.

"ZSENIÁLIS A MÓDSZER - GARANCIA"

NINCS MITŐL FÉLNED! Zseniális a módszer, tudom, hiszem, érzem! DE, ha eljössz a tanfolyamra, és úgy érzed majd, hogy nem tetszett amit kaptál, nem erre számítottál, akkor csak szólj nekem még az első napon, ebédszünet előtt, és a teljes befizetett részvételi díjat visszakapod. Nincs kockázatod!

HISZEK A TUDÁSOMBAN ÉS A MÓDSZERBEN, EZÉRT SZERETETTEL VÁRLAK A KÉPZÉSEIMEN!

KORONOBIOLÓGIA ÖNISMERETI ÉS EMBERISMERETI TANFOLYAM MEGRENDELÉS
Választhatsz, hogy SZEMÉLYESEN, vagy ONLINE, VIDEÓK segítségével akarsz tanulni.

(Ha részletben szeretnél fizetni, akkor válaszd most az átutalást! A rendelés elküldése után hamarosan jelentkezem, hogy megbeszéljük a részleteket!)