Tel: 06-70/639-7777

...csak egy füzet és egy toll...

teremtő gyakorlat

Teremts könnyedén és egyszerűen!

Mutatom, hogyan lehetséges görcsösség és fáradtság nélkül megteremteni bármit, amit szeretnél, amitől olyan életed lehet, amire mindig is vágytál.

Már egy éve tanítom ezt a gyakorlatot, és szinte minden nap kapok visszajelzéseket az ügyfeleimtől, hogy jééé, ez TÉNYLEG működik!

Görgess lentebb, töltsd ki az űrlapot, és máris érkezik hozzád az előadás és a gyakorlat, mely garantálom, hogy segítségedre lesz. Összesen 3 e-mailt fogsz kapni, bennük 1-1 rövid videóval, nagyjából tízpercesek. Már az első videó végén tudni fogod a gyakorlat lényegét, a második rész tömény gyakorlás, a harmadik pedig a hatékonyság turbózása.

Mi kell ahhoz, hogy elvégezd a gyakorlatot? Egy füzet és egy toll. Semmi egyéb. Tegyél egy próbát, Magadért!

Készültem Neked egy Meglepetéssel is, egy olyan ajánlattal, ami máshol nem elérhető, csak a Teremtő Gyakorlat feliratkozóinak. Biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül vagy most itt ezen az oldalon. Szeretném Neked megmutatni a leghatékonyabb Önismereti módszert, ami konkrét szám értékekkel mutatja meg, hogy milyen a Te ideális működésed.

Megtudhatod, milyen munka, milyen testmozgás, milyen partner való hozzád, milyen az a Veled született “gyári beállításod”, amit kiaknázva a legsikeresebb lehetsz. Mik az erősségeid, és mely területen érdemes kímélned Magad. Segít, hogy elfogadd és megértsd Magad. Ezt a Rólad-Szóló elemzést, mely tartalmaz egy egyszemélyes Kronobiológia és Sorsforgatókönyv elemzést, most extrém kedvezményes áron tudod megrendelni, ezen a linken: https://hollosizabella.hu/termek/csak-rolad-szol-onismeret/

A Teremtő Gyakorlathoz kérlek, a lenti űrlapon add meg a keresztneved és az e-mail címed, majd pár percen belül érkezik is Hozzád az első videó!

Csodás teremtéseket kívánok!

Hollós Izabella

http://www.hollosizabella.hu