Tel: 06-70/639-7777

Rapid elemzés arról, hogy TE hogyan küzdesz meg a válsághelyzettel

Válsághelyzetben teljesen máshogy viselkedünk, mint ahogyan gondoljuk. Bizonyára te is észrevetted, hogy ha hirtelen történik valami, amire nem voltál felkészülve, akkor olyan, mintha nem is önmagad lennél, mintha egy teljesen más személyiség köszönne vissza… 

Például: azt hitted eddig, hogy rugalmas vagy, mert a mindennapjaidban, a munkádban gyors döntéseket hoztál, alkalmazkodni tudtál, nem okozott semmi sem problémát. De most, ahogy hónapok óta ez a vírusos mizéria zajlik, és hirtelen olyan döntést hoznak, ami téged is érint, akkor váratlanul a rugalmasságod eltűnik, és lefagysz… olyannyira, hogy még a legalapabb rutin feladatok sem mennek… vagy üvölteni tudnál a tehetetlenségtől…

Vagy te magad empatikusnak ismerted, mindenkit megértesz, együttműködsz, segíted az embereket, de egyszercsak a semmiből olyan szavak hagyják el a szád, mintha az ördög szállt volna meg, és magad sem érted, hogy ez hogyan lehetséges… 

Vagy egy másik példa: a hétköznapokon minden döntésed alaposan megfontolod, az egész napod be van tervezve, napirendekre bontva, a váratlan helyzeteket nem szereted, mert nem komfortosak neked, de mégis, amikor hirtelen jön a döntés, hogy bezár az ország vagy egy olyan dolog történik, amire nem számítottál, akkor nem fagysz le, hanem azonnal tudod, hogy mit kell csinálnod… és ez furcsa neked, hiszen nem ilyennek ismerted magad.

Te ismered a válsághelyzetben előjövő, igazi karatkered?
Te tudod, hogy milyen válságmegküzdési stratégiád van?
Te tudod, hogy van egy normál és egy stressz működése mindenkinek, és a kettő teljesen különböző?

A normál és a stressz működés két különböző dolog lehet, és valóban érezheted azt, hogy két teljesen más karakter lakozik benned, és érezheted azt is, hogy ez bizony nem te vagy…

A legfontosabb, hogy tudd, a válsághelyzetben előjövő éned az igazi éned, amely nem rossz vagy jó. Ez vagy TE! Fontos tudnod, hogy amilyen vagy, és ha ezt tudod, akkor könnyebben és könnyedebben fogod tudni kezelni a válsághelyzeteket, és nem kell még saját magad is büntetni azért, mert te magad nem ilyennek ismerted!

Módszeremmel megmutatom, hogy milyen az IGAZ-ÉNED, és hogyan tudsz felkészülni az előre nem láthatóan bekövetkező, fejed fölött hozott döntésekre úgy, hogy ne érezd azt, hogy rossz ember vagy, mert másként viselkedsz válsághelyzetben!

Módszeremmel 50 perc alatt összerakok neked egy olyan VÁLSÁGKEZELÉSI STRATÉGIÁT, mely azonnal segít megértened, hogy válsághelyzetben miért vagy olyan, amilyen, és hogy mit kezdj az ebben a helyzetben előtörő önmagaddal!

Neked való 50 perces RAPID VÁLSÁGKEZELŐ ELEMZÉSEM, ha:

50 perces RAPID VÁLSÁGKEZELŐ ELEMZÉSEM ÁRA

15.000 Ft helyett

7990 Ft

Kérd most, ismerd meg önmagad gyorsan, most, hogy minél könnyebb legyen a téged érintő nehéz helyzet, válság kezelése!

FONTOS!

Rapid elemzésemhez nem kell semmilyen előképzettség tőled, csupán te, a kronobiológia módszerével a születési dátumodból megtudom mondani, hogy milyen az IGAZ-ÉNED, és hogy válsághelyzetben te milyen leszel! (A kronobiológiáról bővebben erre a mondatra kattintva olvashatsz.)

Ez a módszer lehetővé teszi, hogy azonnal válaszokat kapj, és ne kelljen hosszas heteket, hónapokat töltened coachinggal, beszélgetéssel.

Az 50 perces elemzés után egy rövid összefoglalót küldök neked, melyet mindig elérsz, és ami mankóként segít téged!