JELENTKEZZ A LEGHATÉKONYABB SORSELEMZŐ, SORSFORDÍTÓ, SORSFORGATÓKÖNYV TANFOLYAMRA!

ÉLETFELADATOK – KÜLDETÉS – SZÜLŐI MINTÁK, SÉRÜLÉSEK – ÉLETSZAKASZOK – PÁRKAPCSOLAT

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS MINDEN EMBERNEK, AKI EMBEREKKEL LELKILEG, SZELLEMILEG FOGLALKOZIK! BÁRMIBEN TANÁCSOT ADSZ NEKIK, AKKOR ERRE A TUDÁSRA KÜLÖNÖSEN SZÜKSÉGED VAN!

AZOKNAK AJÁNLOM, AKIK IRÁNYÍTANI AKARJÁK A SORSUKAT!

Szeretnek többet tudni, mint az átlag

Akik szeretnék tudni, hogy melyik szám, mit jelent. Akik kíváncsiak saját küldetésükre, sorsfeladataikra. Tudni akarják mire születtek ebben az életben. Akik tudni akarják, hogy mi az a kapuzárási pánik, vagy életközepi válság! Akiket érdekel, miért azokat a szülőket választották, vagy mit tanulhatnak belőle! Akik párkapcsolati kérdésekre keresnek válaszokat!

MIÉRT-ekre és HOGYAN-okra keresik a választ

Szívesen megértik, miként működik a világ és a többi ember. Akik családjukat, szeretteiket tennék egészségessé, és azoknak akik tanácsadóként emberekkel dolgoznak. Tudniuk kell, hogy mihez képest olyan valaki, amilyen! Pl.: Pedagógusok, HR-esek, Vezetők, Coach-ok, Trénerek, Pszichológusok, Orvosok, stb….

Azoknak, akik fejlődni, tanulni vágynak, és többet akarnak, mint tudatlan hétköznapokat.

Akik még csak most kezdenek megbarátkozni a spirituális módszerekkel. Ráadásként, menet közben, vagyis oktatás közben igazán érdekes fogalmakkal találkozhat, és ismerkedhet..

SORSELEMZÉS! FELFEDEZNI ÖNMAGUNKAT, ÉRZÉSEINKET, FELADATAINKAT és megváltoztatni mindazt, ami nem tetszik!!

Ebben a tananyagban megtalálhatók a szülői mintánk, a párkapcsolati örömeink és nehézségeink, valamint a pénzhez való viszonyunk. Ahogy haladsz majd az anyaggal, még rengeteg dolgot megértesz. Hiszem, hogy mi magunk rendezzük a filmünket! Már születésünk előtt megírtuk a sablont, a forgatókönyvet, és azt, hogy milyen tanulást és megélést vállalunk be. Azonban, hogy végül mit, milyen mélységben, milyen áron (könnyen, vagy verejtékesen) csinálunk meg, az már szabadakarati! Tehát, a téma adott, a többit azzal tudjuk befolyásolni, hogy mennyire hallgatunk a szívünkre, és így mennyire vagyunk képesek az utunkon járni!

Az életünk során vállalunk nehézségeket és örömöket, amelyeket mi magunk választunk. Elvállaljuk, hogy megtapasztaljuk őket, és az arról szerzett tudásunkat másokkal megosztjuk. Vállalunk küldetéseket, melyeket egymással, vagy egyedül élhetünk meg. A születési dátumunk megmutatja, hogyan oldjuk meg a feladatainkat, és hogyan viselkedünk. Az életünket tudatlanul is élhetjük, de a kérdés az, hogy vállaljuk-e a felelősséget önmagunkért, és végigcsináljuk-e? Illetve, hogy HOGYAN csináljuk végig…

Vannak nehézségeink, amelyeket mi választottunk.
Vannak örömeink, amelyeket mi választottunk. Elvállaltuk, hogy megtapasztaljuk és az arról szerzett tudásunkat másokkal megosztjuk.
Vállalunk küldetéseket, melyeket egymással, vagy egyedül élhetünk meg.
A születésed dátuma megmutatja, hogyan oldod meg a feladataidat, miként viselkedsz.
Hogy ezután az ÉLETEDET ÉLED, és nem túl élni akarod..!
Az életünket élhetjük tudatlanul, akkor is sikerülni fog! Nem ez a kérdés. A kérdés az, hogy vállaljuk-e a felelősséget önmagunkért, és végig csináljuk-e? Illetve HOGYAN csináljuk végig…
Hiszen választhatunk, hogy az életünket drámaként, vagy kalandos, romantikus regényként éljük meg!

Hollós Izabella vagyok, családállító, édesanya

Abban tudok neked segíteni, hogy azt az életet éld, melyre mindig is vágytál, melyet mindig is szerettél volna elérni, de valamiért, valamilyen oknál fogva akadályoztatva voltál ezidáig.

Én magam 1000X kérdőjeleztem meg, és teszteltem le ezeket a módszereket, kerestem bennük a racionalitást és a logikát. Csak azt tartottam meg, amik megfeleltek ezeknek a kritériumoknak.

Módszereim abban támogatnak téged, hogy meglásd az elakadásaidat, megismerd, mi az a nehézség, mely miatt nem tudsz továbblépni egy adott helyzetben, nem tudsz dönteni vagy éppenséggel nem tudod, hogy merre indulj el.

IDŐPONT – HELYSZÍN – ÁRAK

2024. augusztus 2-3-4 péntek-szombat-vasárnap.

VAGY ONLINE VIDEÓKKAL, AMIKOR RÁÉRSZ!

Ha esetleg nem érsz rá, vagy vidéken, külföldön élsz, akkor sem maradsz le, mert ONLINE VIDEÓK segítségével, OTTHONRÓL, SAJÁT IDŐBEOSZTÁSODBAN IS megtanulhatod! Mindkét esetben első lépés a Felnőttképzési szerződések és a Jelentkezési lap kitöltése

Veresegyház

Csendes, nyugodt, letisztult környezetben, kis csoportban tartom a képzést. A szünetekben vendégem vagy egy kávéra vagy egy teára.

(Vagy mindkettőre, és süti-pogi is szokott lenni, no meg jó hangulat!)

175.000 Ft + ÁFA

225.250 Ft

helyett

150.000 Ft + ÁFA

190.500 Ft