Te is fel tudod oldani a generációs különbségeket és leteheted azt a nehéz sorsot, amit a családodból hozol magaddal!

Soha többé nem gyötör majd a bűntudat, hogy nem vagy elég jó szülő vagy elég jó gyermeke a szüleidnek!

Gyere el az ingyenes Nyílt Napra!

Az előadáson elmondom, hogyan!

A családban a szeretetet és az életet adjuk tovább. Így megy ez, mióta világ a világ. Az élet az őseidtől a felmenőkön,  nagyszüleiden, majd szüleiden keresztül érkezett meg hozzád.  Ezzel együtt a családban felhalmozott terhek egy részét is átvetted. Hűségből, szeretetből.

Sok szülőben él a vágy,  hogy ezeket a terheket az utódainknak már ne adjuk tovább, azért, hogy nekik már könnyebb világuk legyen.

Biztosan te is így érzel! De nem tudod, hogyan valósíthatnád meg.

A sötétben tapogatózol, miközben szeretnél a legjobb édesanya-édesapa lenni a gyermekednek. Nem érted, hogy miért küzd nehézségekkel, amikor Te mindent megtennél érte!

Kétségbeesel, hogy miért veszekedtek, hogy miért könnyebb neked az egyik gyerekeddel kijönni, mint a másikkal. Attól félsz hogy a szüleiddel megélt kapcsolatod hatással lesz a gyermekeddel való kapcsolatodra is. Lehet hogy nem álltál szóba valamelyik szülőddel és most attól félsz hogy a történelem ismétli önmagát.

És tudom, hogy nagy az esély arra is, hogy Te éppen egy olyan lélek vagy, akit sokat bántottak, gyermekként is, vagy nem szerettek, és ezek a traumák a mai napig a boldog életed útjában állnak.

Van megoldás, lehet ezen változtatni!

A Szeretet Törvényei

KI VAGYOK ÉN ÉS MIÉRT HALLGASS RÁM?

Hollós Izabella vagyok, családállító, közgazdász, 3 gyermek édesanyja.

Az Élet Változtató Akadémián szereztem a Családállító Tanúsítványt, 2020-ban. Azóta ez a “főállásom”. Vallom, hogy nem csupán a tapasztalati évek számítanak, hanem az évek sűrűsége: csak a tavalyi évben 150 családállítást vezettem, vegyesen egyéni és csoportos formában.

Ma már az Akadémia önismereti módszereinek oktatója is vagyok, Kronobiológia, Sorsforgatókönyv, Rajzelemzés és Tudatos Teremtés Tanfolyamokat tartok.

Transzparensen dolgozom, fontos számomra, hogy hozzám fordulóként értsd, mi történik, átlátható legyen számodra.

A Családállítás nem egy misztikus-ezoterikus dolog, bár annak idején, még csupán résztvevőként én is azt hittem, hogy ez biztos valami varázslás!

Küldetésem, hogy leromboljam a mítoszokat és félelmeket a családállítással kapcsolatban, ami valójában egy végtelenül egyszerű és logikus megoldó-módszer.

A Nyílt Napon elmondom a fő szabályokat, a legfontosabb törvényszerűségeket, amelyek ennek a csodálatos módszernek az alapját adják.

Betekinthetsz a kulisszák mögé, és könnyebben el tudod majd dönteni, vajon a Te problémáid megoldásához is szükséges-e a családállítás.

ÜGYFELEIM RÓLAM MONDTÁK

Segítek nézzük meg együtt milyen puttony cipelsz a hátadon az előadás után pedig ígérem hogy könnyebb szívvel térsz majd haza vissza az életedbe

Nincs más dolgod mint regisztrálni az űrlapon!

A Családállítás Nyílt Nap időpontja 2024. március 19., 18 óra

Helyszín: Veresegyház vagy Online Bárhonnan

Gyere el személyesen, vagy csatlakozz online a Generációs különbségekről és a családállításról családállító szemmel című teljesen ingyenes előadásra!
Az űrlapon kérlek jelöld be, hogy melyik téma az, ami számodra most a legégetőbb, és igyekszem ezt figyelembe venni az előadás megtervezésénél!
Ha van kérdésed, azt is írd meg nekem most előre és választ fogsz rá kapni!
Ebbe a másfél órába belesűrítem az állítói tudásom és több év tapasztalatom esszenciáját, azokat a törvényeket és felismeréseket fogom átadni neked, amivel elkezdheted megfejteni az életdet megtalálni, hogy hogyan, hogy miért szorogsz, miért van bűntudatod és hogyan tudod ezt nagyon könnyen és egyszerűen letenni.

Használd ki ezt az ingyenes lehetőséget!
Gyere és csatlakozz!

izabella szív terem önismeret